HCL.HR

Daylight odgođen do kraja travnja kako bi igra bila što strašnija

Renato Pedišić 03.04.2014.   •   3 komentara


Daylight ipak ne izlazi 8. travnja kako je najavljeno, nego tek pred kraj ovoga mjeseca, a opravdanje je proizvođač pronašao u pokušaju da igru učine još strašnijom.

Svi ljubitelji horor naslova bit će malo razočarani čuti da Daylight, nova doza straha koju su mnogi očekivali, ipak ne izlazi 8. travnja na PC-ju i PlayStationu 4, nego tek pred kraj mjeseca – 29. travnja.

Proizvođač Zombie Studios (Blacklight, Saw i stari Spec Ops naslovi) ovu je odgodu objasnio na sljedeći način:

“Nemojmo se prenemagati. Prve vijesti koje trebate znati o Daylightu su te da smo morali odgoditi datum izlaska za nekoliko tjedana. U ovome je stvar – način na koji radimo na Daylightu je potpuno drugačiji zbog njegove proceduralne generacije. U mnogo načina to je uvelike pomoglo timu olakšavanjem stvaranja okoliša, ali nam je oduzelo mnogo vremena da se uvjerimo kako su svi pokazatelji straha pravilno implementirani za maksimalni učinak kod igrača.

Tl;dr: poliramo Daylight da ga učinimo strašnijim”.

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti po cijeni od 12 funti, no proizvođač je napomenuo kako će PlayStation Plus pretplatnici dobiti dodatan popust na tu cijenu. To je ono što nas ne straši, ali strah smo pronašli u novom traileru koji služi kao svojevrsna isprika za odgodu igre.

Komentari (3)

  • delight353

    03.04.2014 - 13:25

    Outlast mi je bio brutalno dobar! Obzirom da je ovo slicno, 100% cu ga igrati.

  • Artyom

    03.04.2014 - 13:32

    Outlast je najbolja (najbolesnija) horor igra ikad. Nadam se da ce ova bare priblizno biti takva. A ako nista drugo, sigurno ce i imat daleko bolju grafiku.

    • Aerina

      @Artyom, 03.04.2014 - 17:16

      hmmmm…Manhunt 2?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?