HCL.HR

Dead Alliance je novi multiplayer FPS u kojem se borimo protiv zombija, ali i sa zombijima

Juraj Bevandić 25.05.2017.   •   3 komentara


Zanimljivi novi FPS Dead Alliance igrat ćemo u dva tima od četiri igrača na mapama punim zombija koji mogu postati naši prijatelji ili neprijatelji u borbi.

sa zombijima

Koliko god igara, filmova i serija sa zombijima dobili, ne možemo dovoljno naglasiti koliko su zombiji glupa bića. Prosječnom čovjeku bi trebao biti najmanji problem manipulirati takvim bezumnim bićima, a upravo na taj štos cilja novonajavljeni FPS Dead Alliance koji će se usredotočiti na interesantni multiplayer i koji nije obična pucačina sa zombačima.

Iako je potvrđeno da će imati singleplayer modeove, svojom glavnom idejom igra je podobnija multiplayeru. Borit ćemo se u dva tima po četiri igrača na mapama koje su krcate zombijima, a na raspolaganju ćemo imati posebnu opremu u obliku granata zvanih zMods. Te granate privlače zombije na našu stranu u borbi, a imaju razne učinke pa mogu pretvoriti jednog zombija u superzombija ili pak kontrolirati veći broj običnih zombija za stvaranje rulje.

Igrat ćemo razne klasične modeove kao što su Team Deathmatch, Free for All, King of the Hill, Capture and Hold, ali i zanimljive kombinacije poput Attrition modea koji je inspiriran MOBA igrama ili Solo Survival modea koji nije dodatno objašnjen. Naravno, birat ćemo svoja oružja i opremu, a prve slike iz igre možete vidjeti na službenoj stranici.

Komentari (3)

  • darijoman

    25.05.2017 - 22:56

    Pored Overwatcha koji nikako da dosadi, mislim da mi neće pasti na pamet za ovakvim nešto 😉

    • HainY

      @darijoman, 27.05.2017 - 15:11

      Ok Overwatch fanboy , dovoljno si rekao..

    • darijoman

      @HainY, 27.05.2017 - 16:31

      Gledaj stari. Ako od MP ne igram Battlefield, COD a ni ostalo već samo Overwatch šta je tu problem ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?