HCL.HR

Dead by Daylight sutra dobiva prvo proširenje, stiže luda bolničarka

Gregor Stojev 17.08.2016.   •   5 komentara


The Last Breath prva je u nizu obećanih ekspanzija za napeti Dead by Daylight koja uključuje novog ubojicu, mapu i žrtvu.

dead-by-daylight-dlc

Iako još uvijek relativno nedovršen, napeti Dead by Daylight kroz zadnjih se nekoliko tjedana trudio malim zakrpama popraviti balans svoje asimetričnosti, te je između ostaloga također ubacio i pomalo nedovršen način igranja s prijateljima. Sada je na redu prvi veći paket, zakrpa, ekspanzija, DLC… nazovite to kako god hoćete, jer u četvrtak stiže ukleta ludnica u kojoj vlada luda bolničarka nalik onoj iz Silent Hilla.

Specijalna moć ove bolničarke bit će teleportacija nešto kraćeg dosega koja joj omogućuje prolaz kroz razne prepreke. Osim nje, tu je i nova žrtva sa svojim unikatnim sposobnostima, i naravno napuštena ludnica u kojoj ćete se natjeravati, a obećano nam je još jedno, trenutno neotkriveno iznenađenje. Igrači su se jasno, glasno i često žalili da im fale postavke za mijenjanje kontrola, no studio koji stoji iza Dead by Daylighta – Behaviour Interactive na svojem je Twitch devstreamu u zadnje vrijeme nekoliko puta spomenuo da su postavke za promjenu tipaka skoro gotove, stoga je moguće da će možda to uletjeti u ovaj paket. U svakom slučaju, za to nešto ekstra bacite oko malo kasnije na službenu stranicu.

Treba napomenuti da je ovaj dodatak potpuno besplatan, no još neznamo hoće li to biti zadnja takva ponuda, tj. hoće li se već idući dodatak naplaćivati. Pogledajte sada čitavu stvar u novom traileru niže, a u komentarima nam javite zabavljate li se još s Dead by Daylightom.

Komentari (5)

  • SemirTheChosen

    17.08.2016 - 16:02

    Ova igra je super zabavna!

  • Toka123

    17.08.2016 - 16:34

    mrzim kad me ubije zena pogotovo ona koja nosi vrecu za kukuruze na glavi

  • Dom3gaming

    17.08.2016 - 21:11

    Ma hvala Bogu vise…

  • Uraptor

    17.08.2016 - 23:28

    Nije ni cudo sto je zakrpa besplatna. Da oni meni plate ne bih igrao ovakvu besmislicu.

  • Hrv4tin4

    18.08.2016 - 07:30

    Uopće ideju bolničarke nisu ukrali iz Silent Hilla, ali uopće…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?