HCL.HR

Dead By Daylight ove ćemo godine zaigrati i na konzolama

Gregor Stojev 31.01.2017.   •   4 komentara


Popularna PC multiplayer ekskluziva u kojoj igrači po mračnim šumama bježe ubojici ove bi godine mogla postati još popularnija putem konzola.

Daylight na konzolama

Nakon dužeg perioda jaukanja po Steam forumima i brojnih mailova koji su tijekom prošle godine stizali na adrese developera Behaviour Digital i izdavača Starbreeze Studios, danas nam napokon stiže potvrda da će prošlogodišnji Dead By Daylight ove godine stići i na konzole. Osim što su developeri iznijeli svoje zadovoljstvo ovom odlukom, također su se i pohvalili kako je njihova igra do danas prodana u skoro 2 milijuna primjeraka.

Međutim, neki precizan datum izlaska, pa čak i točno o kojim se konzolama radi još ne znamo. Naš instinkt kaže nam da je najvjerojatnije riječ o XBO i PS4, no još ćemo vidjeti hoće li se i nadolazeći Nintendo Switch u to nekako uklopiti.

Inače, Dead By Daylight naslov je koji je po popularnom izboru HCL korisnika nedavno osvojio prestižnog Zlatnog Dabra za najbolju PC ekskluzivu 2016. godine. Javite nam u komentarima ispod je li to bio upravo vaš izbor. Ali ako vam nije jasno o čemu pričamo jer ste nekako propustili Dead by Daylight, pa znate proceduru – pogledajte Igorov pomalo sramotni poraz u priloženom videu.

Komentari (4)

  • darijoman

    31.01.2017 - 14:24

    Haha zanimljiva igra 🙂

  • Czar

    31.01.2017 - 15:16

    Pa sad, mislim da bi ovo i moglo na switch jer nije da je ova igra nešto hardverski gladna.
    Na tu konzolu će vjerojatno više manje indie naslovi, kakve japanštine i normalno klasične Nintendove ekskluzive, a za ozbiljne igre će pak trebat imat ozbiljnu konzolu ili kako se spada PC.

  • mr.labud

    31.01.2017 - 15:22

    Pa sada, ipak ste malo pretjerali. Nisam baš vidio da se žale i plaću da ova igra da dodje na konzole. Reakcije su meh

    • Gregor Stojev

      @mr.labud, 31.01.2017 - 15:38

      Pratiš li ih na tjednom twitch devstreamu? Već je stara tradicija da se devovi od samog izlaska igre svaki tjedan ponavljaju s “neznamo još” kao odgovor na to pitanje koje se uredno pojavi na svakom Q&A segmentu. Bilo je tih postova i na redditu dosta i na steam diskusijama, sad su vec malo ohladili ali prva nekoliko mjeseci je bilo daleko intenzivnije. Takoder svaki put kad su se devovi pojavili na PAX East, Prime etc i ostalim okupljanjima gdje su vec bili to je glavna tema s kojim ih ljudi napadaju. Osim naravno kad ce jos novih likova ubacit 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?