HCL.HR

Dead or Alive 5 dobio E3 trailer i datum izlaska

Igor Belan 06.06.2012.   •   1 komentara


Uz novi trailer i datum izlaska otkriveni su i likovi iz Tekkena i Virtua Fightera koji će se pojaviti u novoj Dead or Alive igri.

Tecmo-Koei probio se kroz lavinu raznih E3 objava sve do naših ušiju, a mi vam s radošću u srcu prenosimo njihovu najavu datuma izlaska za Dead or Alive 5. Novi nastavak u popularnom serijalu fighting igara izlazi 25. rujna ove godine na Xbox 360 i PlayStation 3 platforme.

Igra će ostati relativno slična prijašnjoj uspješnici, Dead or Alive 4, a sadržavati će i isti onaj counter sustav koji su fanovi franšize zavoljeli. Ono što će biti novo jesu još kvalitetniji vizuali te interaktivniji leveli. Osim toga, biti će tu i nekih novih boraca koji su već poznata lica, ali iz drugih serijala. Tecmo-Koei je potvrdio da će Sarah Bryant iz Tekkena i Akira iz Virtua Fightera 5 biti dio igre. Novi trailer izdan povodom E3 sajma pogledajte ispod.

Komentari (1)

  • BioShock 4 Life

    06.06.2012 - 18:25

    Joooj Koei postujem ono da valja.. 🙂 Dynasty Warriors, Samurai Warriors, Warriors Orochi, Dead or Alive, sve sam poigr'o.. 😀 Can't wait for this.. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?