HCL.HR

Dead Rising 3 ažuriranje teži 13 gigabajta

ToxarE 20.01.2014.   •   3 komentara


Čini se kako je Capcom za svoj Dead Rising 3 imao što krpati jer novo ažuriranje te igre teži ogromnih 13 gigabajta, što je jedna od najvećih, ako i najveća zakrpa ikada.

Xbox One ekskluziva Dead Rising 3 svojom tehničkom stranom (prvenstveno čestim opadanjem framerejta) nije očarao igrače niti zaslužio neke pohvale. Međutim, Capcom je položio nadu u tu igru te je krenuo u krpanje iste gdje god je to bilo moguće. Rezultat je pak ažuriranje koje teži nevjerojatnih 13 GB. Još uvijek nije jasno što sve ta zakrpa donosi, ali izgledno je kako priprema igru za sutrašnji DLC paket pod nazivom Operation Broken Eagle.

Ažuriranje je obvezno ako planirate nabaviti to DLC proširenje po cijeni od 10 dolara, a moguće je i da će ono isto tako dosegnuti dvoznamenkasti broj gigabajta, stoga budite upozoreni. Mjesta na disku Xbox One konzole ima dovoljno da vas veličina zakrpe ne smeta, ali s ovdašnjim brzinama pristupa internetu nitko neće biti pretjerano veseo zbog toga.

Dead Rising 3 osim sutrašnjeg DLC paketa dobit će još tri proširenja, a za očekivati je da će svako od njih prije izlaska donijeti po jedno ažuriranje. Nadamo se samo da neće započeti trend gigantskih zakrpa.

Komentari (3)

  • Axl24

    20.01.2014 - 17:57

    Oće li biti ovo dostupno i na PC?

    • kuky90

      @Axl24, 20.01.2014 - 18:55

      Za sad nema informacija o tome, ali mi veseli što je samo za xbox pa se ponekad desi da igra dođu i na PC, ali rijetko.

  • Axl24

    21.01.2014 - 14:41

    Šteta gledao sam Trailer,odlično izgleda bar na videu. 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?