HCL.HR

Dead Rising 3 ekskluzivan za Xbox One ove zime

nebel 10.06.2013.   •   3 komentara


Među značajnim ekskluzivama Xbox One konzole našla se i jedna neizbježna zombi igra. Riječ je o Capcomovom Dead Risingu 3 koji obećava potpuno otvoren svijet s nikad više zombija.

Dead Rising 3 potvrđen je kao Xbox One ekskluziva koja stiže krajem ove godine (možda čak i kao launch naslov). Radnja igre odvija se u gradiću Los Perdidos, a igrač je u ulozi Nicka Ramosa koji izbjegava najezdu zombija koristeći sve što mu dođe pod ruku. Kao i u dosadašnjim igrama iz serijala, sva prikupljena oružja moći ćemo kombinirati kako bismo dobili ubojitija, no sudeći prema viđenome možda to neće biti humoristično kao i prije, no tko zna – možda je ozbiljniji ton igre samo privid.

Ono što nije privid jest činjenica da će svijet biti potpuno otvoren – iako ne u smislu da ćete moći ići kud vas je volja (jer ipak su pred vama horde zombija) – nego tako što neće biti učitavanja za vrijeme igre. Moramo priznati kako igra za sada izgleda prilično impresivno, u što se možete uvjeriti na sljedećoj gameplay demonstraciji.

Komentari (3)

  • JaBitiTarzan

    10.06.2013 - 20:17

    Beznačajna ekskluziva, dosadašnji dijelovi su tek srednja žalost. MS bi trebao da nabavi malo ekskluzivnije ekskluzive.

  • LocDog

    10.06.2013 - 21:00

    Imam 20-tak igara za Ps3 i jedna od njig je dead rising 2 i to je jedina koju nisan proso. U sugavog tigea ispucam 300metaka ni 10% hp-a. Onda konstanto vremensko ogranicenje kod questova onda onaj sugavi zombrex ili tako nes. Mrzim kad me vremenski.ogranicavaju, pogotovo u igri koja je za zaje*anciju.

  • nnnnn99

    11.06.2013 - 14:06

    Zombi igara je sve više i više, a malo je onih koje pružaju nešto novo i koje su vrijedne igranja. Ovo mi ne djeluje nešto posebno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?