HCL.HR

Dead Rising 3 ima sve najbolje klišeje priče o zombijima

nebel 12.11.2013.   •   0 komentara


Protagonist nesvjestan zombi apokalipse, vrijeme koje ističe, sumnjičava grupa preživjelih i bijeg iz grada kao jedini plan za spas. Zvuči vam kao poznata zombi-priča, zar ne?

U moru silnih zombi igara teško je biti originalan po pitanju priče. Dead Rising serijalu do sada je to polazilo za rukom u kontekstu same igre koja je na crnohumorističan način pristupila toj tematici. Teći dio malo je ublažio taj humor pa se zaplet priče, istaknut u novom traileru, ne čini naročito originalan. Međutim, svjesni smo da je to tek zaplet, a trailer nam ujedno pokazuje i naznake uzbudljive dramske radnje koja će se dobrano zapetljati izvan same tematike zombi apokalipse.

Osim gore spomenutog trailera, Capcom je povodom skorog izlaska igre izbacio i interaktivni gameplay video u kojemu protagonista Nicka Ramosa vodimo na „after-party“ i pritom pokušavamo biti što kreativniji u tamanjenju zombija, ali i što oprezniji u preživljavanju. Dotični video prenosimo vam u nastavku. Dead Rising 3 izlazi 22. studenog zajedno s Xbox One konzolom za koju je i ekskluzivan.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?