HCL.HR

Deadpool 2 prostačit će od sredine 2018. godine

Zoran Žalac 24.04.2017.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Nastavak mega uspješnog Deadpool filma ima rezerviran izlazak za 01. 06. iduće godine, potvrdio je 20th Century Fox.

deadpool-2

Čelnici filmske kuće 20th Century Fox odlučili su da će Deadpool dobiti svoj nastavak što je prije moguće, a u kontekstu datuma to glasi 01. 06. 2018. godine – dakle za nešto više od godine dana. Prvi dio zabilježio je ogroman uspjeh koji nije bio očekivan, tako da je nastavak bio neupitan i već je promoviran nekoliko puta – pa čak i u samom prvom dijelu, ako se niste odmah ustali i otišli iz kina.

Za sada je poznato da će protivnik Deadpoolu u drugom dijelu biti Cable kojega će odglumiti Josh Brolin. Scenaristi originala rade i na priči u nastavku, a jedina značajna promjena je ona na poziciji redatelja gdje Tima Millera mijenja David Leitch.

Neobično je kako se Deadpoolova novostečena popularnost nije pokušala unovčiti na tržištu igara. Deadpoola smo u njegovoj igri zadnji put vidjeli 2013. godine, a nakon toga je godinu dana izbivao iz prodaje da bi se 2015. sretno vratio na Steam.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • DjokaBA

    24.04.2017 - 13:22

    Zorane, a najava New Mutants i Dark Phoenix ?

  • Apocalypse4987

    24.04.2017 - 16:41

    Deadpool i cable se prvi put susreću kad je bila ona luda francuska sekta šta je ljude pretvarala u neke plave spodobe, al su se samo nakratko pošibali, ako će pratit stripovsku radnju onda će bit veselo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?