HCL.HR

Death Stranding će 2018. dobiti najavu koja će iznenaditi sve igrače

Zoran Žalac 27.12.2017.   •   16 komentara


Hideo Kojima izjavio je kako će 2018. napraviti objavu vezanu uz Death Stranding koja će iznenaditi fanove. Više od bebe u grlu Normana Reedusa.

death-stranding-baby

PlayStation 4 ekskluziva Death Stranding još uvijek nema zacrtan datum izlaska. Štoviše, mi još uvijek nemamo blage veze što ćemo u toj igri točno raditi. No, čini se kako bismo to mogli doznati vrlo brzo. Naime, Hideo Kojima je u intervjuu za magazin Dengeki PlayStation otkrio kako će u 2018. napraviti najavu vezanu uz Death Stranding koja će nas sve iznenaditi.

Glavni kandidat za iznenađenje je upravo datum izlaska – u 2018. godini. Kojima u istom intervjuu otkriva kako su mu iz Sony Interactive Entertainmenta rekli da još nikad nisu vidjeli da razvoj tako velike igre ide tako brzim tempom. To vrlo vjerojatno znači samo jedno – da bi Death Stranding mogao biti jedan od jesenskih hitova 2018.

Doduše, to i ne bi bilo neko veliko iznenađenje s obzirom da je Kojima i ranije navodio kako će igra izaći prije Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine, ili još preciznije – prije 2019. godine u kojoj je smještena radnja filma Akira.

Označeno sa: ,

Komentari (16)

  • sedf

    27.12.2017 - 15:56

    Poznavujuci Kojim,Sam nosi blizance.

  • Apocalypse4987

    27.12.2017 - 15:58

    dakle ovo je najava za najavu za najavu za igru?

    • funky0308

      @Apocalypse4987, 27.12.2017 - 17:35

      Ma joj..ali Sony se divi – sada vise nismo u neznanju, odmah je lakse. Davis Kojima, daj da vidimo sto imas pa prodajes nam proizvod jbte ne madjionicarski trik. Jedno je hajpati, a drugo biti naporan s prezentacijom nicega.

    • delight353

      @funky0308, 27.12.2017 - 19:23

      Istina.

    • Serpico

      @funky0308, 27.12.2017 - 20:38

      Evo ga, dežurni hejter Kođime, vazda ničim zadovoljan. 🙂

    • funky0308

      @Serpico, 27.12.2017 - 21:30

      Grinch 🙂 . Nije jbmu, stvarno ne mrzim covjeka i smatram MSG Grpud Zero(s) odlicnom kratkom igrom. Prvi dio MSGa V mi je odlican i Kojimi sva priznanja i kapa dolje za vodjenje timova koji su odradili sve to. Za starije Kojimine igre ne treba trositi rijeci, to su igre koje su u gejming unijele dotada ne vidjene mehanike, otvorene svijetove i lude ideje koje je predstavljao kroz price ali to je iza nas. Mi danas peicamo o Kojimi koji je zapravo nestao i prije dovrsetka MSGa i kojega uopce ne poznamo kao biznismena i diretkora jedog studija. Apsolutno nista ne znamo o igri, ne znamo ni koji je zanr u pitanju, gameplaya nismo vidjeli nista i koliko mi znamo mozemo zapravo vristati oko nekakve kartaske igre u svijetu kojega nam predstavlja kroz polu-igrane sekvence napucane CGIom – stvarno ne znamo nista. Znamo samo da netko tko je nekada radio na vrhunskim igrama danas radi potpuno samostalno na necemu za sto Sony kaze da nastaje jako brzo…sta je sada brzina mjerilo nekakve kvalitete? Ja se iskreno nadam igretini i pol koju vjerojatno necu dovrsiti jer ce mi biti previse Kojiminog ludila u prici (sto ne znaci da je igra losa) i ovdje nikada nisam rekao da je to sto radi smece i glupost jer to ne mogu reci, nitko ne moze jer ne znamo sto on to radi. I to je sve. Samo kazem da je smijesno ovo skrivanje necega sto mi sutra trebamo platiti. Ista stvar je i s RockStarom, de dajte nam da vidimo igru ali RockStar barem ne jebe s teaserima svakih 25min i ne iskacu iz svih mogucih intervjua s takvim glupim izjavama tipa “Sony se cudi kako mi brzo radimo”?! Sta to znaci uopce? Dakle, ne mrzim Kojimu, samo mi vise dosadio s najavama najave da ce Sony izdati nesto na cemu on brzo radi. Radi i suti ili daj da vidimo sto imas kada toliko pricas o tome.

    • Serpico

      @funky0308, 28.12.2017 - 00:26

      Onda malo više vere i strpljena a manje konstantnog mrštenja i nezadovoljstva. Ja nisam očekivao ni taj trejler ove godine, tako da je meni svaka nova vest i materijal plus. Kođima je sam rekao da ga komentari ljudi koji ga prozivaju rastužuju s obzirom šta je sve prošao i koliko se bori oko svog studija i igre na kojoj radi. Ja uživam u načinu na koji on prave igre jer kao autor predstavlja onu šašavu i maštovitu čistotu video igara, protivotrov trendu bezdušnih korporacija, njihovih usluga, mikrotransakcija i lutbokseva.

    • funky0308

      @Serpico, 28.12.2017 - 10:23

      Kojima se bori i tuzan je kada cuje ovakve komentare?! Sta mi ovdje pricamo o susjedu Perici kojega je netko rastuzio time sto se nece igrati s njim?! Pa sto svi svaki dan prolazimo na svojim poslovima, ne znam koliko vas “smije” biti tuzno radi necije izjave. Ja opet ponavljam – nije problem u Kojimi nego o onome sto trenutno radi a to je zadrzavanje fokusa javnosti na sebi iako za to trenutno ne postoji opravdan razlog. Ja se s time ne slazem i to mi nije fora pa to i pisem. Onome kome je ovo OK neka uziva u tome, nitko mu to ne brani niti ga dira. Ja se stvarno nadam da ce igra biti dobra i da ce ova agonija oko skrivanja info imati nekakvog smisla kada otkrije igru (ako docekamo to 😀 )

    • Serpico

      @funky0308, 28.12.2017 - 13:28

      Kontradiktorno: “nije problem u Kojimi nego o onome sto trenutno radi”. Znači imaš problem s njim i ne veruješ u njegov rad iako si prethodno izneo pohvale o njegovom dosadašnjem radu. Ne znam kakva tebe agonija muči ali razvoj igre nije u development hellu ili u bilo kakvoj agoniji, zajednica igrača se zabavlja, analizira i tumači DS, a to što te nervira što je Kođima u neku ruku kulturni fenomen i što postoji zanimanje za njega je već tvoj problem. Mračnjaka, skeptika, hejtera i nevernih Toma uvek i svuda ima i rekao sam da na svaku vest o DS-u mračiš i tražiš: “Daj, daj, daj gejmplej”, kao da igra treba sutra da izađe i kao da ti je čovek nešto ostao dužan. Polako i opušteno, sve će doći na svoje mesto.

    • funky0308

      @Serpico, 29.12.2017 - 12:03

      Ne vrijedi s tobom raspravljati jer ne zelis cuti ono sto govorim. Kojima je nov u ovome i kao novom covjeku u industriji mu ne vjerujem dok ne vidim sto ima. Ako to ne mozes razumjeti a jbga onda, onda ne vrijedi dalje raspravljati. Ako sutra iz Naughty Dogsa izadje Neil Druckman i krene raditi sam (mislim da sam dobro napisao ime, ako nisam jbga) zasto bi svi morali biti uvjereni da ce njegova igra biti odlicna?! Samo zbog tiga sto je u NDu radio dobre igre ili scenarije za igre? Naravno da ne jer puno parametara utjece na uspjesnost i kvalitetu necega, nije dovoljno samo dobar pojedinac. Postoje indicije da bi moglo biti dobro jer ima covjek dobar CV ali tu staje sva prica – nemamo nikakvih detalja niti smo ga ikada vidjeli samoga u akciji. Stvarno ne razumijem zasto ti je to toliko tesko shvatiti. Stavi vrhunskog prodavaca koji je imao odlican tim u jednoj firmi i odlicne prodajne rezultate u novu firmu bez njegovog tima – tko garantira da ce se snaci dobro?! Tko kaze da ta firma moze pratiti ideje tog covjeka i da ce taj covjek napraviti iste ili bolje rezultate? Samo kazem – ne poznamo Kojimu kao gazdu, kao samostalnog developera i ajmo prije nego se neki upiske u gace od hajpa ni na sto, prvo vidjeti barem par min gameplaya. Svaka cast ako je dobro…

    • Serpico

      @funky0308, 29.12.2017 - 15:51

      Bez panike, samo opušteno.

    • funky0308

      @Serpico, 30.12.2017 - 12:06

      Hehe…pokusati cu. Biti ce to jako tesko ali valjda cu nekako uspjeti izdrzati do iduceg teasera za, vjerovati cu mu na rijec, nesto jako dobro i drugacije 😀 . Zivi bili pa vidjeli

  • goldfinger

    27.12.2017 - 19:57

    Baš to…A i zaboli me quratz jer se j….i Sony divi…A čemu?!?Još za sad-ničemu….

  • marko1106

    27.12.2017 - 21:19

    Samo polako Kojima…ali nekako mi se cini da je ovo sve samo prica kako smo mi dosli na taj planet i kako smo prezivjeli uz te ljude (glumce) a u biti mi smo to dijete…mozda se varam..

  • darkness666

    28.12.2017 - 09:09

    ..samo da nebi bilo tresla se brda rodio se prdez..

  • Asmirr

    28.12.2017 - 21:12

    Kod njega nikad ne znas na cemu si

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?