HCL.HR

Još dvoje poznatih glumaca priključilo se Death Strandingu

Zoran Žalac 22.02.2018.   •   12 komentara


Hideo Kojima proširio je glumačku postavu za svoj Death Stranding angažiranjem dvoje vrhunskih glumaca iz industrije videoigara.

Misteriozni Death Stranding iščekivana je igra zbog više razloga, između ostalih i zbog toga što će poznati hollywoodski glumci poput Normana Reedusa i Madsa Mikkelsena posuditi svoje osobnosti kako bi utjelovili likove u Kojiminoj novoj zagonetki. No, Mikkelsen i Reedus baš i nemaju nekog iskustva s glumljenjem u videoigrama pa je dobra vijest da će na setu imati i podršku iskusnijih kolega.

Naime, otkriveno je kako će u Death Strandingu glumiti i Troy Baker te Emily O’Brien. Bakera ne treba posebno predstavljati jer je taj glumio u svemu i svačemu, od The Last of Us, Uncharteda, Batmana, Far Cryja, Shadow of Mordora, Elder Scrollsa… Nije pogrešno reći da je dotični najtraženiji glumac u svijetu videoigara. Njegova kolegica O’Brien nema toliko bogatživotopis, ali je zadnjih godina imala zapažene uloge u Telltaleovim igrama i Dishonoredu, posludila je glas i Camilli iz League of Legendsa te će biti dio glumačke postave u PS4 ekskluzivi Days Gone.

Nije poznato koje će likove ovaj dvojac glumiti, ali vrijedi napomenuti da je ovo prva potvrda ženskog lika u Death Strandingu. Ranija nagađanja vezala su Stefanie Joosten (Quiet iz MGSV) uz Kojimin projekt, negdje čak i Oscarom nagrađenu Emmu Stone.

Označeno sa: ,

Komentari (12)

  • baDarmageddoN

    22.02.2018 - 12:16

    Ova igra već sada ima hype koji je već sada teško opravdati. A nismo vidjeli ni sekunde gameplaya, nemamo pojma o čemu se radi i kakva igra će biti. Samo zbog toga razmišljam o preorderu inda više ne pratim razvoj.

    • marko1106

      @baDarmageddoN, 22.02.2018 - 12:22

      To i je bit dobre igre…danas vecina sve serviraju prije izlaska igre….vidis sve sto si trebao vidjeti sam u igri..nema onog elementa iznenadjenja…ali nedje se poneka da dobro odrade marketing a i ne otkriju puno.(Zelda i Kingdom od novijih su to uspijeli)

    • Vaas FU SEHCTIB

      @marko1106, 22.02.2018 - 12:47

      Točno. Najdraže su mi bile ps2 igre. Vidio bih poleđinu i bitne stavke koje odlikuju tu igru i na temelju toga bih je uzeo. Danas pogledam (općenito) trailere i gameplay i istog trenutka se zasitim. Igra se masivno bombardira tako i da ne želiš, nešto ćeš saznati. Nisam gledao ni pratio ps2 igre pa sam svejedno bio sretniji i zadovoljniji. Čak i bez obzira na ovo pompozno reklamiranje i davanje informacija, ps2 igre(same po sebi) su mi imale ono nešto u sebi – dušu. Nez, teško je objasniti onima koji nisu prošli 6 generaciju…

    • Darcoolio

      @Vaas FU SEHCTIB, 22.02.2018 - 13:13

      Čuj, PS2.
      Odem kod švercera da kupim igre za Nintendo i Mega Drive i vidim samo sliku napred i na osnovu toga kupujem 😀

    • Vaas FU SEHCTIB

      @Darcoolio, 22.02.2018 - 13:21

      ?joj kad se sjetim super Mario landa na Nintendou. Sweet memories…

    • funky0308

      @marko1106, 23.02.2018 - 12:19

      Moram se sloziti s vama (trojicom) . Koliko god i dalje tvrdim da bi ipak trebali dobiti nesto vise info o samoj igri, toliko me sve skupa intrigira i stalno trazim jos info – klasicni hype 🙂 . Sada kada vidim da je i Triy Baker medju postavom glumaca, sve mi skupa djeluje jos zanimljivije i bolje. Nadam se da nisam u pravu sto se tice Kojime i da ce mi uskoro zatvoriti usta najavom izlaska i odlicnom igrom. Baker ne glumi u smecima, barem koliko je meni poznato i stvarno covjek zna sto radi…e sada i ja jedva cekam da vidim ovo. Sto se tice komentara kako smo nekada kupovali igre…ja bih dodao i C64. Ne da nisam znao o cemu se igra radi, nisam ni sliku mogao vidjeti, apsolutno nistam nike bilo YouTubea, Hackera ili Vidia, PC Playa ili Buga. Dobijes 100 kaseta na kojima je i po 30 igara i po imenu gledas sto bi ti se svidjelo. Nekada mi bas fali to da ne znam bas nista o igri koju krecem igrati. Ima to svojih prednosti. Samo malo dodatk, nastavvio sam igrati AC Origins i preporucio bih ga svima. Na 51% sam i igra je genijalna. Bornbe su bolje i izazovnije, prica predobra, puna obrata i ne mogu ispustiti kontroler iz ruku. Tko god voli akcijske RPGove u prekrasno dizajniranom svijetu, povijesno tocno dizajniranom svijetu – ovo ne bi trebao propustiti. Od Julija Cesara, Kleopatre i njenog brata Ptolemya do Alexandra Velikog – jako dobro. Discovery tour je izasao i odlican je.. je off topic ali jebeno bravo za Ubisoft. Malo gnjavi igra u pocetku ali kada krene…

  • Darcoolio

    22.02.2018 - 12:31

    Emily <3

  • Apocalypse4987

    22.02.2018 - 16:42

    PS4 i PC kategorija; al je potvrđeno za PC?

  • darkness666

    22.02.2018 - 16:45

    nekako mi vuce da ce to biti najveci fail u povjesti igara…igre nisu glumci i glumljenje nego gameplay…

    • pleto

      @darkness666, 23.02.2018 - 08:16

      Da, možda Kojima želi snimat filmove 🙂

    • RedClawz

      @darkness666, 23.02.2018 - 14:58

      Scenarij i gluma su veliki dio igara koje mogu podici vec dobru igru na novi nivo.

  • Mashed potato

    23.02.2018 - 11:15

    Pokušavaju imati najbolje glasovne glumce, ali pravo pitanje je je li igra dobra?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?