HCL.HR

Deep Down ima novi trailer, ali nema datum izlaska

Stjepan Fikter 12.06.2014.   •   2 komentara


Capcom je povodom E3 sajma pripremio novi trailer za Deep Down u kojem su predstavljeni do sada neviđeni protivnici, a producent projekta otkrio je kako izlazak igre na Zapadu još nije odlučen.

Povodom E3 sajma u Los Angelesu dolaze nam dvije vijesti o Capcomovom Deep Downu – jedna dobra, a druga loša. Ona dobra odnosi se na novi trailer koji je pripremio Capcom Online Games, a kroz koji nas upoznaju s nekim novim protivnicima koji će jednog dana okusiti hladni, vritualni metal. Loša vijest stiže od sâmog Kazunoria Sugiura, producenta igre koji je otkrio da još uvijek nije potvrđen izlazak zapadnjačke verzije. Capcom je u srpnju prošle godine podnio zahtjev za registracijom Deep Downa u Americi, ali izgleda da to ne znači i siguran dolazak igre na zapadno tržište.

Deep Down se razvija u suradnji sa SCE Japan Studiom te će biti free-2-play PlayStation 4 ekskluziva s podrškom za kooperativno igranje u kojemu mogu sudjelovati četiri igrača. Beta testiranje trebalo je krenuti paralelno s izlaskom konzole u Japanu, ali je odgođeno za ljeto ove godine.

Komentari (2)

  • HighCroGaming

    12.06.2014 - 09:51

    podsjeca me na co op dark souls s malo dragons dogme

  • R4iden

    12.06.2014 - 11:51

    Mislim da bi datum mogli dobit na TGS-u u 9 mjesecu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?