HCL.HR

Demonstriran LEGO City Undercover

Zoran Žalac 05.06.2012.   •   4 komentara


Wii U na Nintendovoj konferenciji nije doživio važnije najave novih ekskluziva ostalih izdavača, ali je zato dobio demonstracije već najavljenih, među kojima je i LEGO City Undercover.

Warner Brosov LEGO City Undercover možda nije neko zvučno ime u smislu ekskluzivnosti, no Nintendo Wii U bit će jedina platforma na kojoj ćemo zaigrati taj naslov. Nakon prošlogodišnje najave o igri nismo čuli ništa, ali na E3 konferenciji demonstrirano nam je kako će igra koristiti posebnosti Wii U konzole.

Kao što ćete vidjeti u priloženom videu, otvoreni LEGO svijet nudit će misije koje će se prikazivati na ekranu kontrolera, zajedno s interaktivnom mapom. Igra će također koristiti motion funkciju pa ćemo pomoću kontrolera skenirati okoliš u potrazi za kockastim kriminalcima.

Vrijedi spomenuti i to da će igra naknadno dobiti i handheld verziju za 3DS, no to će definitivno biti sasvim drugačije izdanje.

Komentari (4)

  • manjamax

    06.06.2012 - 14:22

    Da barem dođe za PC

  • terminator

    06.06.2012 - 14:27

    Ma ovo je jebena diskriminacija!!!Nemam ništa protiv ove nove konzole WiiU ali fakat bi htio igrat ovu igru a da ne kupim WiiU.MA DAJ AJDE!!!!

  • Maximum

    06.06.2012 - 15:26

    Pa mislim da je svaki Lego izasao na PC.

  • Lukas11

    12.06.2012 - 10:17

    gdje se to moze skinut

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?