HCL.HR

Demonstrirana mobilna Witcher MOBA

ToxarE 21.08.2014.   •   0 komentara


Nakon što smo se izguštali gledajući pola sata Witcher 3 gameplaya, CD Projekt RED nastavio je s objavom novih Witcher sadržaja, no ovoga puta za drugu igru – mobilni The Witcher Battle Arena.

Sve oči fanova Witchera uperene su na veljaču iduće godine i The Witcher 3: Wild Hunt. Međutim, nešto ranije stiže nam još jedna igra u Witcherovom fantazijskom univerzumu. Radi se o nedavno najavljenom mobilnom MOBA naslovu The Witcher Battle Arena kojega razvija Fuero Games. Igra se nada ponuditi kompleksno taktiziranje i gameplay s fokusom na vještinu, ali u isto vrijeme i veliku pristupačnost te balansiranu krivulju učenja.

Kao što možete vidjeti u gornjem videu, izgleda to prilično dobro – barem ovako u montiranom traileru. Kako stvarno funkcionira bit će moguće provjeriti kroz zatvorenu betu koja treba početi uskoro, a prijave za nju možete ispuniti na službenoj stranici. U beti će biti dostupno osam heroja, dvije mape i jedan Conquest mod, i to samo na Android platformi, iako igra krajem ove godine stiže još i na iOS te Windows Phone uređaje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?