HCL.HR

Deset modova 2014 FIFA World Cup Brazila

ToxarE 27.03.2014.   •   8 komentara


Kako bi opravdao cijenu standardne igre, EA Sports je u svoj 2014 FIFA World Cup Brazil upakirao deset modova. Provjerite o kakvim je modovima riječ.

Igre EA Sportsa koje prate velika nogometna prvenstva uvijek su inferiornije od potpunih FIFA igara, barem po pitanju sadržaja. No ove godine u Electronic Artsu su nastojali smanjiti tu razliku što više pa je u nadolazeći 2014 FIFA World Cup Brazil osim nekih ekskluzivnih noviteta utrpano čak deset modova. Naravno, dobar dio spada pod klasiku – tu su obična utakmica, online meč s prijateljima, mini-igre i izazovi za vještine itd.

No pored njih tu su još glavni mod Road to the World Cup s 203 igrive reprezentacije, zasebni mod unutar istoga u kojemu reprezentaciju vodimo kao kapetan. Što se mrežnih modova tiče, tu je klasični Online FIFA World Cup s grupnom i eliminacijskom fazom; Road to Rio de Janeiro u kojemu je cilj ostvariti 10 pobjeda na 10 različitih stadiona.

Naposljetku, tu je još Story of Qualifying koji je u suštini set od 60 izazova i scenarija preslikanih iz stvarnog svijeta, odnosno iz kvalifikacijske faze. Isti tretman imat će i samo natjecanje u Brazilu – no taj će mod biti otključan i ažuriran tek kada prvenstvo počne u lipnju.

2014 FIFA World Cup Brazil izlazi 17. travnja za X360 i PS3 platforme. Što kažete, opravdava li ovaj sadržaj cijenu od 50 dolara?

Komentari (8)

  • IaMarmageddoN

    27.03.2014 - 14:22

    Fifa?! Zadnje dvije godine baš i ne opravdava svoju cijenu na starim konzolama ali ja sam jedna od ovaca koja to mora imati. Srećom, pa i mogu imati 😀

    • movie

      @IaMarmageddoN, 27.03.2014 - 16:22

      Ne znam što ljudi očekuju od nogometa? U potpunosti su opravdali očekivanja jer topla voda je već davno izmišljena..

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 27.03.2014 - 18:15

      gle, sigurno si isto kao i ja odigrao stotine i stotine tekmi na Fifi 13 i 14. Budimo realni, Fifa 12 je napravila enormni napredak ali 13ica i 14ica imaju problem zbog limitiranog hardwarea stare generacije. Fifa 14 na next-gen konzoli djeluje kao neka sasvim druga igra na PS4 (X0 nisam probao) što je i realno. OK, i dalje je to odlična igra ali je ova na Igniteu barem 40% bolja samo zato jer ima mogućnost da koristi jači hardware, onaj trenutne generacije konzola! Fifa je odlična igra ali kao i svaka druga ima dosta mana. I dalje je bolja od PESa (po meni, neusporedivo bolja) a ja jedva čekam da zaigram 15icu na PS4. Taj dan će mi biti ekvivalentan danu nezavisnosti!

    • movie

      @IaMarmageddoN, 28.03.2014 - 11:22

      Da, tu si u pravu. Ja igram paralerno i pc i PS4 verziju. Neke stavri su neusporedive. Nevjerojatan gušt je na PS4 kad u skoku skaču tvoja dva tri igrača odjednom. Igrač su puno fluidniji, nepredvidljiviji, okrtetniji. Potezi su nekako ljepši, sve je atraktivnije no i dalje ima problema. Ne sviđaju mi se preduge prednosti. Problemi sa zaleđem. Poznavanje jednostavnih pravila nogometne igre, olako dosuđeni penali a istovremeno povlačenje za majicu s leđa i rušenje bez ikakve sankcije. Ima na next gen verziji puno sitnih detalja koji se mogu i moraju poboljšati. No kako kažeš, jedva čekam fifu15 je ovo je ipak nabrzinu sklepana prva generacija next gen fife koja mi je uz sve nabrojano stvarno dobro legle. Možemo samo zamisliti kaj nas čeka na jesen..

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 28.03.2014 - 14:00

      Gle… Suđenje je i u stvarnosti dosta loše no ponekad je baš u tome gušt. Gledaš Neymara, znaš da će pasti i samo čekaš kada, kako i tko će ga taknuti. Tako je i tu… Ponekada se sudi mali kontakt a ponekada se ne sudi neki veći, sve ovisi koji igrač je fauliran i tko je faul napravio. Ali da… Hebenica je gledati kako se više igrača bori za prokletu loptu a ne samo jedan. To je pogotovo dobro kod ubačaja jer na starim konzolama skoro nema šanse da se od njih obraniš! Fifa 15 bi trebala biti još bolja, ali iskreno, očekujem i da će PES 15 napokon napraviti nešto konkretnoga jer je 14ica bila dosta loša polovična igra i to baš kad je 13ica krenula na bolje. Ali, da se vratim Fifi… Svaka časti fizici, animacijama, publici i općenito svemu- jedino što fali je malo bolja grafika. Pretpostavljam da su sada malo žurili sa next-genom pošto su radili na World Cup i Fifi 14 za sve stare konzole i PC. Sada tek kreće next-gen fifa! jedva čekam!!!

  • Stribor88

    27.03.2014 - 17:25

    treba ubaciti mod sa mamićem gdje uleti gol na teren i dere se ajmooo

    • bucc

      @Stribor88, 27.03.2014 - 17:40

      +1

    • IaMarmageddoN

      @Stribor88, 27.03.2014 - 18:17

      i možda pokoju baklju, laser i upaljač da se nađe za navijače Hrvatske!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?