HCL.HR

Blizzard nas upozorava da je Destiny 2 iznimka

Juraj Bevandić 20.05.2017.   •   5 komentara


Blizzard je dozvolio da Destiny 2 na PC-u zaživi putem njihove platforme, ali nas upozorava da se ne naviknemo gledati tuđe igre na njihovom Battle.netu već je Destiny iznimka.

Destiny 2 blizzard

Blizzard je nedavno objavio kako uklanjaju naziv i logo Battle.net te će to ubuduće biti poznato kao Blizzard App, ali pri otkrivanju Destinyja 2 su sami svoju uslugu nazivali Battle.net i tako im piše na web stranicama, a kažu da je to iz nekog razloga iznimka samo u slučaju Destinyja. Očito im preimenovanje popularne usluge stare više od dvadeset godina ne ide baš glatko.

No, to nije jedina Blizzardova iznimka u slučaju Destiny 2. Iako su poslovno spojeni s Activisionom koji izdaje igru, pa donekle ima smisla zašto bi zaživjela na njihovoj platformi, Blizzard je dovoljno samostalan da ustvari nemaju veze s Destiny serijalom koji proizvodi Bungie. Kako je Battle.net je do sada bio rezerviran samo za Blizzardove igre, neki su ovaj potez interpretirali kao konkuriranje Steamu.

Blizzard nas pak uvjerava da nije o tome riječ i nemaju planova prihvaćati tuđe igre na Battle.net u budućnosti uz možda iznimno nekoliko naslova s kojima je Activision usko vezan kao u ovom slučaju. Kažu da im je najviše stalo do visoke kvalitete naslova koje nude, pa umjesto da pažljivo prebiru tržištem vjeruju samo u svoje igre i eto očito u Destiny 2.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • l)oolvl

    20.05.2017 - 17:51

    očekujem i novi CoD na “Battle.net” kojemu su očito sasvim nepotrebno mijenjali ime..

    • Dragan[MKD]

      @l)oolvl, 20.05.2017 - 17:59

      Ne vjerujem, jer CoD ima cijl da ga zaigraju sto vise ljudi, i sa samim time vecu zaradu, pa eto Steam je logican izbor, ali proslu godinu izasla je i na MS Storu ako se ne varam, pa eto sta ne bi i na Battle.net, kad je vec in-house store. Ali tesko da ce biti ekskluzivan za battle.net.

    • Brinko

      @l)oolvl, 20.05.2017 - 19:08

      Što se tiće imena u pravu si a i to mi je neko vrjeme stvaralo probleme

    • pesek32

      @l)oolvl, 20.05.2017 - 21:05

      Pa COD nije toliko popularan na PC-u. Ako i bude na Battle.net-u ne vjerujem da će biti eksluzivan.

    • Czar

      @pesek32, 21.05.2017 - 03:38

      Bilo bi ok da je exkluzivan na jednom servisu(bilo kojem) jer sve ostalo znači nepotrebno mrcvarenje communitya.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?