HCL.HR

Destiny 2 je vani, ali neke stvari u igri bit će dostupne tek za nekoliko tjedana

Zoran Žalac 06.09.2017.   •   9 komentara


Activision je konačno lansirao veliki jesenski hit Destiny 2, a sada nam ostaje nadati se da će serveri biti stabilni, a igra vrijedna igranja.

Destiny 2 Xbox One

Nismo još službeno zakoračili u jesen, no možemo reći da je sezona jesenskih hitova u svijetu videoigara počela današnjim lansiranjem Destinyja 2. Na internetu ćete naći hrpu detalja o samoj igri iako ćete na recenzije morati pričekati još nekoliko dana dok steknemo dojmove igranja u online okruženju.

Za početak će biti dovoljno da serveri budu stabilni i nadamo se da se Bungie pripremio za navalu. To je možda jedan od razloga zašto su neke segmente igre odlučili odgoditi na neko vrijeme. U prvom redu ne očekujte podršku za klanove, odnosno klansko ratovanje u igri jer će ono biti omogućeno tek u nadolazećim tjednima.

S druge strane, očekujte kampanju u prosječnom trajanju od 12 sati. Prvi dio kampanje (dio koji ste vidjeli u beta testiranju) rezerviran je za solo napucavanje, no ubrzo nakon toga možete pristupiti kooperativnom igranju. Štoviše, ne morate prelaziti čitavu igru da biste se mogli priključiti nekom drugom igraču na misijama do kojih još niste došli.

Alternativno, možete se pridružiti i različitim rasplesanim igračima te tako obilježiti izlazak ove igre. Osim ako ste na PC-u. Jer tada baš i nemate razloga za ples.

Označeno sa:

Komentari (9)

  • afaron

    06.09.2017 - 15:41

    Koje stvari će biti dostupne tek nakon nekoliko tjedana?

    • afaron

      @afaron, 06.09.2017 - 15:42

      a klanovi, srry

  • Negan

    06.09.2017 - 15:57

    Ono sto sam vidio od videa na youtubeu (ugl. main story) igra je jebeni napredak u odnosu na vanilla D1.

    • Sackboy

      @Negan, 06.09.2017 - 18:51

      Ja sam igrao samo vanilla destiny 1 i igra je bila totalno bez veze i dosadna. Čuo sam da se to poslije popravilo sa ekspanzijama ali takva igra meni sa gamepadom jednostavno ne valja (da se razumijemo obožavam gamepad za neke igre i imam ih doma 4).

    • Negan

      @Sackboy, 06.09.2017 - 19:29

      Ah, ja sam imao veliku srecu poceti igrati kad je izasla The Taken King ekspanzija, koja je valjda najbolje sto se dogodilo toj igri. Osobno, moji dojmovi su tako… Ako nisi za grind, nisi za destiny. To je sva mudrost. Mene je igra ocarala i za pricu nisam toliko mario (iako nakon sto sam pogledao cijeli D2 walkthrough moram priznati da su prethodnik i ova igra nebo i zemlja (u korist nastavku)). Igrao sam nedavno betu na PC-u i toliko sam se naviknuo na gamepad da mi je bilo skroz cudno igrat. Definitivno mi je bilo lakse igrat na gamepadu jer je ovo u jednu ruku RPG… i imas pun kufer poteza, granata, oruzja i svaceg-neceg i sve ti je pri ruci. Ovako na tipkovnici treba malo vremena da pohvatas sve kontrole jer nije klasicni shooter.

    • Sackboy

      @Negan, 06.09.2017 - 20:56

      Nije ni overwatch klasični shooter pa si ga ne mogu zamisliti na konzoli 🙂 Pogotovo blinkat sa tracerom ili snajpat. Igrao sam BF1 na PS4 do lvl 82 i onda sam ga kupio za PC. Na PC-u to je potpuno druga igra (bolja). Sada sam lvl 103 na PC-u i ne bi se vratio na PS4 ni da je zlatan. Samo za primjer na PCu sniper mora naciljati i pucati na PS4 stisneš aim u smjeru neprijatelja i opališ na slijepo i pogodiš više ljudi nego na PC-u kad ciljaš…. aim assist magija lol 😀

    • Negan

      @Sackboy, 06.09.2017 - 21:34

      To je, OW ne mogu smisliti na konzoli, al eto..

  • Reponja123

    06.09.2017 - 16:28

    Tf2 mannrobic 😀

  • chrizash

    07.09.2017 - 17:36

    cekam preoreder svoj za Pc ,ima sama priliku igrat jedinicu na ps4 oko dvice sam se premislja dok nisam zaigra betu,ovo ne igra za ovu zimu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?