HCL.HR

Bungie želi maknuti fokus mikrotransakcija u Destinyju 2 tijekom 2018.

Zoran Žalac 12.01.2018.   •   4 komentara


Bungie je priznao kako je pretjerao s forsiranjem Everversea i naglašavanja mikrotransakcija u Destinyju 2 pa to planira ispraviti u 2018. godini.

Destiny 2 nema problema s nametljivim mikrotransakcijama… dok god ga igrate samo radi priče. No, endgame sadržaj u toj igri uvelike se vrti oko grindanja za takozvane Bright Engrame i nagrade koje su u suštini potrošna roba, a ne neka odličja dostignuća. Razvojni tim Bungie svjestan je da igrači time nisu zadovoljni pa je za 2018. obećao niz promjena kako bi maknuo fokus s Engrama, i mikrotransakcija kojima ih možete kupiti.

Bungie priznaje kako su pretjerali s forsiranjem Engrama pa će igračima uskoro ponuditi nagrade za aktivnost u obliku Ghostova, Sparrowa i brodova koji su se do sada mogli osvojiti isključivo kroz Engrame. Što se tiče igrača koji baš žele trošiti novac na lutriju Bright Engrama, Bungie će im omogućiti da jasnije odrede koje predmete žele češće dobivati.

01112018_post_launch_content

Ove promjene postat će aktivne od 13. 02. kada kreće Crimson Days event, a nakon toga uslijedit će još više promjena u trećoj sezoni. Ukratko, igrači će se nagrađivati ekskluzivnim sadržajima na temelju prisustvovanja u različitim aktivnostima, umjesto da im one samo služe za grind kojim će otključati neke nasumično generirane nagrade kroz Engrame.

Komentari (4)

  • mOOha

    12.01.2018 - 14:29

    Da možda maknu fokus na potpuni nedostatak sadržaja u igri u kojoj se doslovce nema što raditi nakon tjedan dva igranja od kupnje?

  • PrydaCro

    12.01.2018 - 14:44

    Prehajpana igra…

  • vyperpunk

    12.01.2018 - 14:47

    Drago mi je da sam se suzdržao i nisam uzeo Destiny 2, iako igra ima neki čar na prvi pogled, zapravo sadržaj igre je jako mali.

  • Lord_Sec

    12.01.2018 - 14:51

    Opeka se na Destiny 1 sa expanzijama koje izlaze svako malo po dobroj cijeni i tako preskocio D2!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?