HCL.HR

Destiny 2 uskoro bi trebao biti najavljen, stiže prvo na PS4

Zoran Žalac 24.03.2017.   •   5 komentara


Promotivni materijali za još nenajavljeni Destiny 2 već su u opticaju, a otkrivaju dvije pomalo očekivane informacije.

destiny-2

Destiny 2 službeno je potvrđen još prije nekoliko mjeseci, ali najavu i otkrivanje igre čekamo do daljnjega. Da bi se nešto takvo moglo dogoditi uskoro govore nam promotivni materijali koji su navodno poslani trgovinama, a jedna takva talijanska već se pohvalila posterom.

Osim što potvrđuje naziv, Destiny 2, poster otkriva još dvije stvari. Datum izlaska igre navodno je rezerviran za deveti mjesec (ove godine), što ne čudi jer su sve dosadašnje igre, odnosno ekspanzije, izlazile tijekom rujna.

Druga informacija koju poster otkriva jest da će beta testiranje biti ekskluzivno za PlayStation 4 platformu. Nije poznato radi li se o privremenoj ekskluzivnosti, ali opet nije iznenađujuće jer je i prvi Destiny na PS4 konzoli imao ekskluzivne sadržaje pa se čini kako će se ta suradnja samo nastaviti.

Naravno, ništa od ovoga nije službeno, ali ako igra doista izlazi u devetom mjesecu, zrelo je vrijeme za službenu najavu iste pa ćemo kroz nekoliko dana ili tjedana vjerojatno doznati je li navedeni poster legitiman.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • RapthorPechina

    24.03.2017 - 14:32

    Activision , evo vam pare ….

  • Negan

    24.03.2017 - 18:12

    Fuck yeah. U mom iskustvu Destiny je fantastican grind fest i to u dobrom smislu. Poceo sam igrati nakon TTK-a pa zaista nemam losih iskustava. gg, bolje im je da dodje na PC.

  • ck7

    25.03.2017 - 08:48

    Mozda razmislim o kupnji za oko 2 godine nakon sto izbace ultimate ultimate izdanje sa svih 15 dlc ova, kao sto su imali praksu s prvim dijelom. Kupis igru, pa ti zakljuca sadržaj iza dlc a jednom, pa drugi put, pa treci… A sve to košta i košta. Bez Season passa od 15 dolara koji ukljucuje sve dlc ove ne mislim kupovati trecinu gotove igre za 500 kn, iako je i to sramota za raditi.

    • l)oolvl

      @ck7, 25.03.2017 - 13:37

      ja sam se bio navuko na demo pa zamalo potrošio 500kn; ali je ipak razum pobijedio pa sam na kraju uzeo sa svim sadržajima (sa zadnjom Taken King ekspanzijom) za 200kn. Svejedno, igra mi se skroz zgadila dok sam došao do Platinuma, a sumnjam da ću ikad više u životu igrati igru koja u sebi ima Raide 🙂 možda najgluplja stvar u vezi igre je što je kao neki MMO, a nema implementiran nikakav in-game chat ni LFG, ako to ne poprave u nastavku onda zbilja nema nikakvog smisla.

  • blacklist0907

    25.03.2017 - 09:07

    Jos jedan nastavak poluproizvoda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?