HCL.HR

Destiny i Minecraft su najprodavanije igre PS Storea u 2014.

Duje Kozomara 19.01.2015.   •   4 komentara


Lista najprodavanijih PS Store naslova u Sjevernoj Americi i Europi prilično se razlikuje. Možete li pogoditi koja je najprodavanija igra za sve Sonyjeve platforme na našem kontinentu?

Sony je objavio listu igara koje su tijekom prethodne godine najviše puta preuzete s PlayStation Storea. Valja znati da se lista prilično razlikuje za područje Europe te područje Sjeverne Amerike: dok je Bungiev Destiny spremno zauzeo sam vrh prodaje za PS4 te četvrto mjesto za PS3 u Americi, Europljanima se očito prilično manje svidio, zasjevši na sedmo mjesto ljestvice za PS4, a na PS3 listi uopće se nije pojavio.

Igračima s našeg kontinenta je od mrežnog sudbonosnog napucavanje očito znatno draže – slaganje kockica: Minecraft je najprodavanija PS Store igra za sve tri Sonyjeve platforme (PS3, PS4, Vita). Vlasnici PlayStationa 4 u Europi rado su preuzimali i Trials Fusion te GTA 5, PlayStation 3 igrači su voljeli The Walking Dead: Season Two i FIFA 15, a u top 3 PS Vite ušli su Assassin’s Creed III Liberation i The Walking Dead: The Complete First Season.

Komentari (4)

  • manjamax

    19.01.2015 - 19:48

    Meni se Minecraft uopće ne sviđa. Što od Community-a, koji stalno na OVOM forumu fula podforum, što općenito. Igra mi je kao da se igram Lego kockicama. Meni je preloša, vama je dobra. Samo sam izrekao svoje mišljenje.
    Deal with it.

    • NeoRaven78

      @manjamax, 19.01.2015 - 20:34

      Svatko ima svoje misljenje.I ja sam isto mislio dok je nisam poceo igrat i sad je obozavam 😀

  • Czar

    20.01.2015 - 04:23

    Za Destiny razumijem, ali što ljudi vide u Minecraftu mi je malo teže dokučivo a vidio sam na onom Ginx TV recenziju kako igraju i nemogu se zamisliti da to instaliram. 🙂

    • IaMarmageddoN

      @Czar, 20.01.2015 - 10:09

      I kako je ta igra popularna na youtubeu i svugdje… Niti ja ne shvaćam. Prije ću shvatiti kako je nastao svemir nego popularnost takve igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?