HCL.HR

Pre-order sadržaj Deus Ex: Mankind Divideda postao besplatan za sve

Juraj Bevandić 09.01.2017.   •   5 komentara


Nije bilo dovoljno što je Deus Ex: Mankind Divided imao jedan od kontroverznijih pre-ordera, već su i oni koji su pali na obećane bonuse popušili jer su bonusi sada besplatni svima.

Mankind Divided Pre-order

Spavaš li mirno Adame Jensene? Nadam se da ne, jer je Deus Ex: Mankind Divided imao toliko bezoraznu pre-order kampanju da kada su se igrači digli na noge, Square Enix je mogao samo poslušati zdrav razum i odustati od ideje. Osim što nisu to napravili u potpunosti, već su osmislili par bonusa koje su podijelili igračima koji su igru kupili prije izlaska ili na dan izlaska.

No, ispada da su ti igrači koji su požurili kupiti igru samo radi bonusa u očima Square Enixa pušioničari, žao nam je. Ponuđeni bonusi za kupovanje igre prije izlaska ili prvi dan bili su nekoliko skinova za Adamov kaput i oružja, misija u igri koja nosi prigodan naziv The Desperate Measures i strip koji sada besplatno možete skinuti putem Steama, a nije samo strip sada svima dostupan besplatno.

Dodatna misija, skinovi i nekoliko itema automatski će vam se skinuti putem updatea ako posjedujete igru na Steamu. Time su i igrači koji su nedavno igru kupili na Winter Saleu za puno manje novca dobili iste stvari kao i oni koji su žurili po bonuse po punoj cijeni pri izlasku. Na svu sreću, naš Zoran joj je dao pristoju ocjenu, pa je vjerojatno vrijedila svoje pune cijene, ali ako vam je ikada trebao podsjetnik da ne prednaručujete igre – evo vam ga.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • trulex

    09.01.2017 - 12:07

    šta je sa onim mikrotransakcijama u igri? čuo sam da i to ima, da neke poene kupuješ novcem :S, jel to ugašeno?

  • SemirTheChosen

    09.01.2017 - 12:19

    bas lijepo od njih,evo skinuo sam strip,a kasnije i preorder sadrzaj ce doci na red! 🙂

    • hyperion

      @SemirTheChosen, 12.01.2017 - 16:57

      Prijatelju valja li taj strip ? Nešto se mislim je li mi to samo trošenje vremena iako sam fan Deus Ex-a

  • Czar

    09.01.2017 - 12:40

    Ne vidim kako su popušili. To što je netko kupio igru par mjeseci na sale nije neki problem a niti su ove bonus stvari nekakva posebna ekskluziva pa da se patilo bez toga. Uz to onaj tko je preorderao, platio je igru par posto panje nego da ju je kupio pet dana po izlasku.
    Dabome ovo je još i ok jer daju besplatno, drugi obično nakon nekog vremena preorder bonuse sklepaju u poseban dlc i prodaju to po cijeni od 5-10 eur.

  • goldfinger

    10.01.2017 - 10:34

    Odlično!Evo razloga da se opet malo vratim u Deus Ex svijet…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?