HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided probio šutnju s novim Breach modom i 18 minuta gameplaya

Zoran Žalac 08.06.2016.   •   7 komentara


U opsežnom predstavljanju nove Deus Ex igre prije E3 sajma dobili smo hrpu novog materijala iz glavne kampanje, kao i iznenađenje u obliku zasebnog arkadnog moda zvanog Breach.

deus-ex-breach

Square Enix raspričao se o novom Deus Exu. Bilo je krajnje vrijeme za to s obzirom da igra stiže već za dva mjeseca, ali zanimljivo je da je sve do sada skrivala neka iznenađenja. U sklopu glavne kampanje sada je gotovo sve poznato. Dobili smo novih 18 minuta gameplaya i prilično detaljan uvid u svaki aspekt igre. Posebno nam se svidio izgled grada Praga koji atmosferom u igri neodoljivo podsjeća na City 17 iz Half Lifea 2.

Izvan glavne kampanje Square Enix je pripremio dodatnu pogodnost za igrače. Novi arkadni mod Breach igri daje specifičan vizualni stil i mehaniku gameplaya koja se fokusira kompetitivnost u smislu bržeg i vještijeg prelaska levela. Breach će biti zasebni mod sa 75 početnih levela (kasnije će ih biti dodano još) na kojima će cilj biti ukrasti podatke i s njima pobjeći prije nego vrijeme istekne. Leveli će biti dizajnirani kao svojevrsne zagonetke koje će se rješavati maštovitom upotrebom power-up augmentacija.

Uspjesi i rezultati moći će se uspoređivati sa ostalim igračima tako da Breach predstavlja i svojevrsni multiplayer. U sklopu njega postojat će i sustav napredovanja tako da slobodno možemo zaključiti kako će Breach mod novom Deus Exu dati sasvim novu dimenziju nakon prelaska glavne kampanje.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • KhorneFlake

    08.06.2016 - 18:48

    Odlično. Meni lično među iščekivanijim igrama ove godine.

  • lucho-CRO

    08.06.2016 - 19:26

    Stvarno lijepo i zanimljivo, mozda ce malo biti tesko al lijepo je objasnjeno i mislim da se u ovo bude moglo fino uzivit..rambo stil igre ovdje ne prolazi, uvjerio se jos u prvom djelu 😀 osobno jedva cekam :)))

  • delight353

    08.06.2016 - 21:11

    Meni najiščekivanija igra ove godine. Human revolution sam “prožvakao” nekoliko puta. još samo da imam vremena kada izađe…….

  • vyperpunk

    08.06.2016 - 21:44

    Sviđa mi se, HR je bio ok, a ovo izgleda fakat dobro

  • bojanum

    08.06.2016 - 22:41

    Ečetera hehehe

  • Iris94

    09.06.2016 - 15:11

    Loše ovo izgleda. Augmentacije su sada još više OP, Kretanje iz zaklona u zaklon je mutavo i nije fluidno, a teksture na nekim mjestima izgledaju stvarno loše. Nadam se da će ovo sve ispolirati jer zasad izgleda ukočeno sve.

    • Anomaly

      @Iris94, 09.06.2016 - 23:50

      Bojim se da neće. 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?