HCL.HR

Developer Fallout: New Vegasa zapošljava ljude za izradu next-gen igre

Renato Pedišić 14.01.2014.   •   0 komentara


Iako je sad već teško govoriti o ‘next-gen’ igrama misleći pri tom na generaciju konzola koja je već s nama, Obsidian je objavio oglas u kojemu traži ljude upravo za izradu jedne next-gen igre.

Obsidian Entertainment, proizvođač igara poznat po naslovima kao što su Star Wars: KoTOR 2, Alpha Protocol i Fallout: New Vegas, objavio je kako uz svoj Kickstarter projekt nazvan Pillars of Eternity planira započeti rad na još jednom “next-gen” naslovu.

To se da pročitati iz oglasa za posao koji su objavili, a u kojemu traže “talentiranog i iskusnog dizajnera korisničkih sučelja koji bi projektirao korisničko iskustvo za igru sljedeće generacije”.

Oglas nadalje govori kako će posao zahtijevati izradu sasvim revolucionarnih stvari te se od budućeg zaposlenika zahtjeva velika razina iskustva i inovativnosti.

Iz Obsidianova pokušaja smanjenja nezaposlenosti u svijetu ne iščitava se na kojoj igri studio planira raditi, ni kada bi ona trebala biti gotova pa ćemo ubuduće trebati budnim okom pratiti dojave tog kalifornijskog developera.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?