HCL.HR

Developer Journeya otkriva novi naslov do kraja godine?

Dominik Bošnjak 04.02.2014.   •   0 komentara


Najava nove igre renomiranog nezavisnog razvojnog studija Thatgamecompany bi mogla stići već ove godine, otkrio je njen suosnivač i kreativni direktor, Jenova Chen.

Američki indie developer Thatgamecompany, igraćoj zajednici poznat po originalnim uradcima za Sonyjeve konzole kao što su Flow, Flower i Journey, sprema novi naslov – koji će prema riječima njegovog bivšeg zaposlenika Ashera Vollmera “promijeniti industriju” videoigara. Iako ga gotovo sigurno nećemo zaigrati prije 2015. godine, službena najava bi mogla stići do kraja godine, otkrio je na Twitteru suosnivač i kreativni direktor Thatgamecompanyja Jenova Chen.

Kritički priznatim Journeyem studio je završio ekskluzivni ugovor sa Sonyem prema kojem su morali izdati tri igre samo za njihovu konzolu, nakon čega su izjavili da sljedeću igru žele izdati na “što je više platformi moguće”. Više detalja od toga ne znamo, no najavili su nešto još ambicioznije od naslova koje su do sada izdali. Očekivanja su svakako visoka, jedva čekamo vidjeti što nam pripremaju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?