HCL.HR

Developer War Thundera najavio Crossout, postapokaliptični MMO u kojem se borimo s vozilima

Stjepan Fikter 20.05.2015.   •   8 komentara


Ako se u vama krije talent za stvaranje maštovito destruktivnih vozila s kojim ćete uništavati protivnička, Crossout MMO bi mogao biti vaša ovoljetna zanimacija budući da igra tada ulazi u beta fazu.

Nakon što smo imali prilike vidjeti kako su se snašli s avionima i tenkovima, razvojni studio iza War Thundera, Gaijin Entertainment, najavio je Crossout – novi naslov kojeg kreiraju u suradnji s Targem Gamesom.

I u ovoj igri vozila će imati glavnu ulogu, samo ovaj put odlazimo u postapokaliptično okruženje unutar MMO žanra gdje ćemo graditi, nadograđivati i sređivati borbena vozila da bi se mogli boriti protiv drugih igrača.

Developeri najavljuju ekstremno sređivanje vozila čiji će se okviri kretati od buggya pa sve do off-road kamiona, a na njima će se moći dorađivati oblik, oklop, sustavi za podršku, oružja i naravno, neizostavni kozmetički dodaci. Od oružja možemo očekivati motorne pile, bušilice, strojnice, bacače raketa, dronove, stealth generatore i slične spravice s kojima ćemo rezati, probijati i topiti metal.

Unutar igre postojat će i tržnica na kojoj će se moći održavati aukcije za predmete, a ako ste dovoljno maštoviti i kreativni, možete i prodavati svoja dizajnerska rješenja drugim igračima.

Crossout bit će dostupan od ovog ljeta, ali samo u beta verziji za koju se svi zainteresirani mogu prijaviti putem službene stranice.

Komentari (8)

  • kuky90

    20.05.2015 - 16:58

    Ovo bi moglo biti slično Hard Truck Apocalypse meni igra bila jako dobra iako je dobila loše kritike. Nekako igra imala posebnu atmosferu i bila na neki način posebna.

    • th3c4u

      @kuky90, 21.05.2015 - 10:18

      tocno to, uzivao sam u toj igri. ovo bi bilo super ako dobro isfuraju

  • shepard-fan

    20.05.2015 - 17:29

    Držim fige da se igra probije , ja sam igrao vigilante 8 se sječate te igre

  • Kinaivan

    20.05.2015 - 17:50

    Ovo je kao mad max.

  • BB-8

    20.05.2015 - 20:05

    obecavajuce,gajinova jos jedna vjerovatno kvalitetna igra,wt me odusevio te se nadam da ce i ova

  • switchblade

    20.05.2015 - 21:36

    s wt a se neskidam widit ću hoću li s ovog

  • TeroXCro

    20.05.2015 - 21:56

    Odlična ideja iako mislim da su je malo prekopirali po igri robocraft,ovo je praktički to isto samo što Robocraft se radi od blokova kao u Minecraft-u.Zamolio bih Igora ili nekog drugoga sa HCL-a da se možda sada vrate igri Robocraft sada kada se puno promjenila.Došle su nove mape,blokovi,oružja,tipovi matcheva,bolji match making sustav itd.Da sad ne duljim mislim da bi bilo super kad bi snimili još jedan clip o igri.Savjetujem svakome da odigra Robocraft igra je ipak F2P i može se preuzeti sa Stema,a i sa službene stranice besplatno.Veličina je 450 Mb i ne zahtjeva neko jako računalo niti superbrzi internet.Znam ljude koji je na dial-up igraju.

  • AntraX

    21.05.2015 - 17:49

    nadam se da će bit bolji od war thundera, jer ga više ne mogu podnjet

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?