HCL.HR

Developeri Divinity: Original Sina i Lords of the Fallena otkrivaju nove igre na E3-u

Stjepan Fikter 04.05.2015.   •   0 komentara


Izdavač Focus Home Interactive za E3 sajam je pripremio ekskluzivno predstavljanje dvaju naslova koji će vjerojatno najviše zaintrigirati fanove RPG-a.

Izdavač Focus Home Interactive ove godine na E3 sajmu predstavit će dvije nove, velike i zanimljive suradnje. Ranije ove godine saznali smo da će developer Deck13, zaslužan za Lords of the Fallen, najaviti novu igru na sajmu, a sada znamo da će Focus Home Interactive najaviti i novi naslov Larian Studiosa, studija iza Divinity: Original Sina.

U francuskoj objavi za medije stoji: “Dvije velike suradnje bit će otkrivene na E3-u, najvećem međunarodnom gaming sajmu. Među njima, Focus će predstaviti novi projekt od Deck13, najboljeg njemačkog studija u 2014. Njihova posljednja igra, Lords of the Fallen, prodana je u gotovo milijun primjeraka na konzolama i PC-ju od listopada 2014.

Najnovija suradnja je s belgijskim studijem Larian, developerima uspješnog Divinity serijala. Focus i Larian održat će prekrasno iznenađenje za igrače i novinare diljem svijeta na E3 sajmu u Los Angelesu.”

Osim ova dva naslova, ranije najavljeni Vampyr RPG, na kojemu radi Dontnod Entertainment, također će biti prikazan na sajmu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?