HCL.HR

Developeri Natural Selectiona 2 predstavili Subnauticu

Stjepan Fikter 17.12.2013.   •   1 komentara


Unknown Worlds studio kuha prototip njihovog sljedećeg velikog naslova koji odvodi igrača u istraživanje morskih dubina.

Unknown Worlds, studio zaslužan za FPS Natural Selection 2, predstavio je sljedeći projekt koji uključuje podvodno istraživanje te dizajniranje i konstruiranje podmornica. Subnautica će tako kombinirati otvoreni svijet, RPG elemente i filmske sekvence što bi trebalo rezultirati unikatnim iskustvom.

Developeri će omogućiti igraču istraživanje nepoznatog, netaknutog svijeta u kojemu ne zna koliko daleko i koliko duboko može ići. Odluke o izgledu, strukturi i mogućnostima podmornice utjecat će na sposobnost navigacije kroz različite opasnosti koje se kriju u dubinama kao i na mogućnost istraživanja različitih stvorenja koja se nalaze tamo.

Razvoj igre bit će otvorenog tipa u kojemu će igrači moći ostavljati povratne informacije, dijeliti ideje i jednim dijelom sudjelovati u razvoju. Developeri će svakog tjedna prikazivati nove konceptualne crteže, screenshote, prijedloge za dizajn, tehničke detalje ili planove i napredak u razvoju.

Zbog toga što Subnautica još nije ni u alpha fazi nego tek prototip, nema nikakve priče o datumu izlaska niti o mogućim platformama za koje će izaći.

Komentari (1)

  • Rogue

    17.12.2013 - 18:54

    koliko god mrzio velike dubine i morska bica , jedva cekam zaigrati ovo. ima da se userem vise nego kad sam igrao Amnesia i Outlast

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?