HCL.HR

Developeri The Witchera 3 neće kreirati ekskluzivan sadržaj za bilo koju platformu

ToxarE 20.05.2014.   •   3 komentara


Suosnivač CD Projekt RED-a pojasnio je kako studio želi tretirati sve gamere jednako, zbog čega neće izdavati ekskluzivan sadržaj ili raditi namjerne odgode za bilo koju platformu zbog novca koji im je ponuđen.

Developer The Witcher 3: Wild Hunta, CD Projekt RED, već se pokazao kao studio koji odbija prihvatiti igru koju igra čitava gaming industrija željna novca i poslujue po vlastitim pravilima. Vidjeli smo to s njihovim ignoriranjem DRM-a te pla ćenih ekskluziva, a dobili smo i novu potvrdu u obliku obećanja suosnivača studija kako neće kreirati nikakav ekskluzivan sadržaj za bilo koju od platformi na kojima igra izlazi.

“Tretiramo sve gamere jednako. Nećemo dostaviti ekskluzivan sadržaj za bilo koju platformu, niti ćemo umjetno odgađati izlazak igre na bilo kojoj platformi jer nam netko plaća za to. To je definitivno protiv naših vrijednosti”, pojasnio je Marcin Iwinsky. Dodao je kako ćemo više detalja o tome što studio radi u vezi marketinške suradnje otkriti na E3-u.

Iwinsky je u prethodnim izjavama pojasnio i kako razliku u nativnoj rezoluciji između konzola nove generacija smatra čistom “PR diferencijacijom” koja u stvarnosti nije toliko bitna. Jako nam se sviđa kako ovi momci i djevojke posluju i jedva čekamo vidjeti što će nam predstaviti na E3-u.

Komentari (3)

  • goldfinger

    20.05.2014 - 15:53

    Svaka čast za ekipu!Jedva čekam zaigrati ovo,siguran sam,remek djelo…

    • markogal

      @goldfinger, 21.05.2014 - 18:52

      igra nije ni izasla a vec je remek djelo… lol

  • Tucaros

    20.05.2014 - 16:01

    Super odluka , siguran san da će igra biti super , samo je treba doćekati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?