HCL.HR

Developeri The Witchera 3 osnovali novi studio

Juraj Bevandić 23.09.2015.   •   1 komentara


Dan Cordell i Chris Hardwick koji su oboje kao zaposlenici CD Projekt Reda radili na The Witcheru 3, osnovali su novi studio imena Wickerman Games i radit će igre kakve nitko ne radi.

Dvojica zaposlenika CD Projekt Reda, developera The Witcher serijala, napustili su studio kako bi ganjali svoje dječačke snove. Priznaju kako su veliki fanovi RPG avantura „na papiru“ i žele značajne odlike tog hobija poput dinamične fabule prenijeti u video igre.

Njihov studio Wickerman Games je zapravo osnovan još u drugom mjesecu, ali su ga tek sada otkrili javnosti iako još nisu otkrili nikakve konkretne informacije o projektima na kojima rade. Znamo doduše da je riječ o iskusnim kreativcima koji su radili za velike kompanije poput EA-a, Codemastersa, Starbreezea i naravno sâmog CD Projekt Reda.

Uvijek nam je drago vidjeti da netko igre radi iz ljubavi i strasti prema gamingu i žanru, a čini se kako je to uistinu njihova glavna motivacija jer s velikim uzbuđenjem pričaju o slojevitim virtualnim svjetovima uvjetovanim odlukama igrača i komunikacijom sa zajednicom kako bi učinili svoje proizvode što boljima.

Ako vas zanima više, nešto detaljniji uvid u njihovu viziju možete dobiti na službenom blogu.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?