HCL.HR

Developeri X Rebirtha otkrivaju kako je novi nastavak u pripremi

Stjepan Fikter 04.09.2015.   •   0 komentara


Iako nije službeno najavljen, u videu s kojim je prezentirana 3.60 nadogradnja za X Rebirth, otkriveno nam je što će nas dočekati u daljnjoj budućnosti s novim nastavkom serijala.

Izlazak X Rebirtha nije prošao najslavnije zbog svih problema koji su bili prisutni u prvoj verziji, a situacija je izgledala kao da se radi o prijevremenom puštanju na tržište. Kako se radi o svemirskoj avanturi s povećom količinom dostupnih opcija, određeni problemi su bili donekle očekivani, ali bilo ih je jednostavno previše da bi rani igrači mogli zažmiriti na njih. Na sreću svih kupaca igre, developeri su se primili posla i krenuli sređivati sve pronađene nedostatke pa je nešto kasnije igra dosegla razinu prvobitne vizije. No, radovi se i dalje nastavljaju.

S predstavljanjem 3.60 nadogradnje s kojom u igru stiže novi leteći model, developeri su otkrili planove za sljedeći nastavak. Kažu: “U jednom trenutku doći će nova igra jer se pomoću DLC-a i nadogradnji ne mogu popraviti sve stvari. To su stvari koje bi mogle uzrokovati ogromne promjene u balansu i ekonomiji. Zbog toga radimo isto što smo radili i vrijeme X3-ja: paralelni radi na novom projektu i poboljšanjima za igre koje su izašle. Ovo neće uključivati samo poboljšanja za X Rebirth i The Teladi Outpost, nego možda i buduće nadogradnje za X3: Terran Conflict ili Albion Prelude.”

Od značajnijih stvari koje će nas dočekati u nastavku su mogućnost kontroliranja svih brodova kao i aktivno zapovjedništvo s mosta kapitalnih brodova, a spominju se i promjene u strukturi svemira. Više od toga nije otkriveno, kao niti kada bismo mogli zaigrati novi X. Do tada, Rebirth će se i dalje sređivati, a sve promjene koje stižu s nadogradnjom možete vidjeti ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?