HCL.HR

Devil May Cry HD Collection stiže na PC i aktualne konzole

Zoran Žalac 08.12.2017.   •   3 komentara


Čini se kako bi priče o novom izdanju Devil May Cryja mogle biti istinite jer je Capcom odlučio dostaviti sve igre na danas aktualne platforme.

dmchdc_dmc3_comparisonscreen1_hd_bmp_jpgcopy

Baš smo jučer obilježili šesnaesti rođendan Devil May Cry serijala (u Europi), a Capcom je nevezano za tu obljetnicu najavio dolazak novih DMC igara na aktualne platforme. Točnije rečeno, ne radi se baš o novim igrama nego o HD remasterima… remastera kolekcije koja uključuje prve tri igre iz serijala.

Ipak, pojedine igre – preciznije prvi i drugi dio, sada će se pojaviti na PC platformi po prvi put. Osim na PC-u, DMC HD Collection bit će dostupan i na PlayStation 4 te Xbox One konzolama. Od ljubavi za Switch, za sada neće biti ništa, iako se radi o starim naslovima pa je samo pitanje vremena kad će Dante i ekipa svratiti na Nintendovu platformu.

S obzirom da se radi o remasteru remastera, ne očekujte neku veliku grafičku raskoš. No, dobra je stvar što će i cijena biti donekle razumna – tri igre koštat će 30 eura, a moći će se kupiti samo u paketu. Datum izlaska postavljen je na 13. 03. 2018.

Inače, ne bi nas čudilo da Capcomu ovo služi kao uvertira za predstavljanje nove Devil May Cry igre. Glasine o tome već smo čuli, a ako se pokažu istinitima, novi DMC mogao bi biti najavljen već sutra.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Goran1234

    08.12.2017 - 18:01

    ?????????

  • Mixa

    08.12.2017 - 18:44

    Odlicno! Svidja mi se mnogo serijal i ljubitelj sam Hack & Slash igara, tako da cu sigurno odigrati HD Collection. Nazalost, do sada sam igrao samo poslednji DmC iz 2013. tako da mi je ovaj paket dobrodosao. 🙂

  • mika76

    08.12.2017 - 18:48

    vrageci se opet budu raspištoljili. super,super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?