HCL.HR

Devil’s Third blizu dovršetka, izlazi ove godine

ToxarE 02.01.2014.   •   1 komentara


Novi akcijski naslov kreatora Dead or Alive serijala još je u aktivnom razvoju, a premda nema izdavača trebao bi krenuti u prodaju tijekom ove godine.

Devil’s Third akcijska je mješavina napucavanja vatrenim oružjima i košenja mačevima, najavljena još sredinom 2010. godine. Prvi je to samostalni projekt Tomonobua Itagakija, kreatora Dead or Alive serijala, nekada pod okriljem pokojnog THQ-a, a sada u neizvjesnosti. Iako je igra izgubila izdavača, Itagaki je ustrajao na daljnjem razvoju te je do sada uspio dovršiti veći dio posla.

„Sljedeće godine izbacit ćemo Devil’s Third za konzole. U ovome trenutku igra je dovršena oko 80% i možemo vidjeti njezin dovršetak. Ipak, potrebno joj je još malo poliranja. To je ujedno i jedan od razloga zašto sam odlučio raditi neovisno. Svim fanovima želim se ispričati ako su se zabrinuli. Iduće godine izlazimo svom snagom, stoga se radujte tome.“ – izjavio je Itagaki za portal 4Gamers.

Ostaje nepoznato tko će biti zadužen za distribuiranje igre, odnosno ima li Devil’s Third u ovom trenutku izdavača ta potraga tek predstoji Itagakiju i ekipi. U bilo kojem slučaju, plan je da igra preraste u franšizu koja će se razgranati na stripove, TV serije i slično, prvenstveno za japansko tržište; stoga se nadamo da će donijeti pristojnu razinu kvalitete.

Komentari (1)

  • MoGaming

    02.01.2014 - 17:56

    igra i neizgleda loše al je trailer užasno glupo napravljen

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?