HCL.HR

Igrač završio Diablo 2 bez da je napao ijednog protivnika

Zoran Žalac 20.04.2017.   •   0 komentara


Novi speedrunner koncept u Diablu 2 je takozvano pacifističko igranje prilikom kojega je cilj prijeći igru bez napadanja protivnika.

DiabloIIDemo

Igrači već godinama prelaze Diablo 2 uzduž i poprijeko, na masu različitih načina i različitim speedrunner metodama. Međutim, ove godine dobili smo i jednu relativno novu metodu – pacifističko igranje prilikom kojega zločesta čudovišta u igri ne stradavaju.

Cilj je takvog igranja završiti igru što brže bez da direktno napadate protivnike, što nije nimalo lagan zadatak jer je Diablo 2 dizajniran za baš suprotno. Metodu je predstavio streamer pod nadimkom DrCliche koji je igru na taj način prešao za nešto više od sedam i pol sati.

Taktika pacifističkog igranja bazira se na korištenju opreme koja nanosi štetu neprijateljima koji vas napadaju. Samim time, igrač se samo mora liječiti i probijati kroz tamnice. A onda kada neprijatelje treba eliminirati, oni se u suštini eliminiraju sami tako što vas napadaju.

DrCliche je kao pionir ove metode postavio neka pravila za pacifističko igranje, a ona uključuju to da ne smijete angažirati plaćenika da napada neprijatelje umjesto vas, kao i to da neprijatelja smijete slučajno udariti ako ciljate kursorom na kutiju ili portal, ali da u tom slučaju neprijatelj ne smije umrijeti.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?