HCL.HR

Diablo 3 datum izlaska i zahtjevnost?

Zoran Žalac 09.03.2009.   •   3 komentara


Lijepe vijesti za sve fanove Diabla dolaze nam navodno od dizajnera nadolazećeg Blizzardovog hita – Diablo 3.

Lijepe vijesti za sve fanove Diablo serijala dolaze nam navodno od dizajnera nadolazećeg Blizzardovog hita. Diablo 3, koji je u izradi još od 2005. godine po neslužbenim informacijama trebao bi izaći još ove godine, a sudeći po minimalnoj konfiguraciji koja je spomenuta uz datum izlaska, bit će optimiziran po Blizzardovim standardima. Datum izlaska dijeli se na 11. rujna kada će nam biti ponuđen online beta multiplayer trial, te 24. prosinca kada navodno izlazi finalna verzija igre. Minimalnu konfiguraciju potrebnu za pokretanje igre pogledajte ispod, a što se tiče istinitosti ovih informacija možemo se samo nadati kako će Blizzard ubrzo dati potvrdu te skratiti neizvjesnost i nestrpljivost fanova ovog serijala.

Komentari (3)

  • Maximum

    09.03.2009 - 15:05

    Diablo Diablo !!! Jedva cekam

  • Abdurezak

    10.02.2010 - 10:37

    Zanima me da li ce Diablo 3 moci da se igra u lanu i hoce li ta igrica biti sigurna od nekavih os bagova ili takvih gluposti

  • nimd4

    18.08.2010 - 13:57

    Sigurna od bugova, mogu se pogledati drugi battle.net naslovi radi poredjenja (verovatno nece biti moguce rasturanje cheat-ovima, kao Diablo2, hehe); zahtjevnost, FTW! Bravo Blizzard!..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?