HCL.HR

Diablo 3: Reaper of Souls ima klanove i zajednice igrača

Renato Pedišić 21.02.2014.   •   4 komentara


Nove mogućnosti umrežavanja igrača u nadolazećoj ekspanziji za Diablo 3 nazvanoj Reaper of Souls zovu se Clans i Communities, a svaka ima svoj set pravila i način upravljanja.

Diablo 3: Reaper of Souls uskoro stiže na osobna računala, a Blizzard je iskoristio priliku za promociju te ekspanzije kroz predstavljanje novih mogućnosti za umrežavanje igrača. Zajednice i klanovi (Communities & Clans) su novine koje nas očekuju u Žeteocu Duša, a njihov detaljan opis nalazi se na Battle.netu.

Ono što je bitno znati jest da klanovi omogućuju umrežavanje do 120 igrača na osnovu sličnih rasporeda igranja i ciljeva. Klanovi rade na principu “invite-only”, iako će igrači biti u mogućnosti zatražiti ulazak u klan. Bilo tko može napraviti klan, ali ako su igrači članovi jednog klana ne mogu ulaziti u drugi. Pretraživanje klanova olakšat će filteri za pretraživanje, među kojima se ističe onaj o tome traži li neki klan proširenje članstva.

Zajednice igrača iliti Communityji su veće, opuštenije skupine koje potiču socijalizaciju. Članstvo je “gotovo neograničeno”, a jedan igrač može u bilo kojem trenutku biti član više communityja. Menadžeri mogu odlučiti žele li da je članstvo u zajednici privatno ili javno te ovisno o preferencijama ograničiti ulazak u grupu.I klanovi i communityji imat će posebne chat kanale, a vođe će imati pristup vlastitom “Officers” chatu.

Diablo 3: Reaper of Souls izlazi 25. ožujka za Mac i PC, a PlayStation 4 verzija je trenutno najavljena te izlazi u paketu s baznom igrom, no za sada nije poznato kada točno.

Komentari (4)

  • shepard-fan

    21.02.2014 - 13:56

    Jedva čekam da dođe , valjda će ostati koja kopija za mene hahahahah !

  • SumegiN

    21.02.2014 - 17:05

    U principu ispada da korisnici PS3-a ko vas šljivi, bitno da ste platili igru 499 kn a DLC ćemo staviti za četvorku… SVAKA ČAST

    • potemkinhr

      @SumegiN, 22.02.2014 - 16:41

      To je jedan od rizika konzola – nikad se ne zna za koju konzolu će koja igra izaći.

  • nehaj007

    25.02.2014 - 13:22

    Još da nije toiko skup PC DLC za 40€. Tko je još čuo za DLC za tu cjenu osim ultraskupog call of duty-a? Jest da bi konzolaši plakali od sreće da imaju tu cijenu ali to me ne tješi puno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?