HCL.HR

Diablo 3 vražjim poslom prebačen u treće lice

Zoran Žalac 03.04.2015.   •   4 komentara


Diablo 3 nije MMO igra, no određeni koncepti u njoj dosta su slični tom žanru. A što li se tek dogodi kada igri zamijenite izometrijsku kameru s pogledom iz trećeg lica?

Izometrijska kamera kod Diablo igara je tradicija, a neki bi fanovi rekli i produkt zdravog razuma. Međutim, igrač Diabla 3 pod nazivom Monstrous dao je jedan novi pogled toj tvrdnji, prebacivši kameru iza leđa igračevog lika. Rezultat je čudan, ali i prilično interesantan jer Diablo 3 time izgleda kao MMO naslov.

Premda bi se u Blizzardu ogradili od takvog svrstavanja, ne može se poreći kako je ovaj always-online naslov uvelike koketirao s nekim stvarima koje spadaju pod domenu MMO žanra. U bilo kojem slučaju, evo kako to izgleda:

Komentari (4)

  • shepard-fan

    03.04.2015 - 15:50

    Nije loše ali onak iz ptičje je lijepše

  • IaMarmageddoN

    03.04.2015 - 19:22

    U svakom pogledu izgleda dobro. Mnogo šarenila nikad ne može izgledati loše!

  • shepard-fan

    03.04.2015 - 21:36

    od mene sve pohvale , igrica me totalno osvojila imam ga doma to vizički cd

  • Yotta

    04.04.2015 - 14:18

    Diablo kao svijet i svojim loreom bi mogao biti fantastični rpg iz trećeg lica, a ako smo dovoljno maštoviti i iz prvog, no igra uopće nije zamišljena kao takva, stoga ovaj mod izgleda loše. Meni se osobno sviđa jer volim diablo, i više volim treće lice, no naviknut na ptičju perspektivu i sa pogledom na ostale igre iz trećeg lica, ovo, realno, izgleda loše. A ja bih volio kada bi blizard napravio pvp igru iz diablo svijeta u trećem licu sa nešto boljom grafikom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?