HCL.HR

Diablo slavi 20. rođendan u Hearthstoneu, Overwatchu i ostalim Blizzardovim igrama

Igor Belan 29.12.2016.   •   2 komentara


Diablo slavi 20 godina, a dok se čudite da je toliko godina prošlo provjerite kako je Blizzard odlučio proslaviti rođendan jednoj od mnogima najdražih franšiza u gamingu općenito.

diablo-3

Diablo ove godine slavi 20. godina postojanja i to točno na Staru godinu, a Blizzard je rođendan odlučio proslaviti sa stilom. Bilo bi za očekivati da će povodom 20. rođendana prve igre nešto nadodati u trenutno najnovije izdanje serijala Diablo 3, i jesu, ali osim toga dodali su posebne rođendanske stvarčice/evente u praktički sve ostale aktualne im igre – Heroes of the Storm, Hearthstone, Overwatch, StarCraft II i World of Warcraft.

U Diablu 3 nakon updatea vidjet ćete “Darkening of Tristram tribute event” u sklopu kojega ćete moći ponovno proći kroz nanovo realiziranu verziju originalne katedrale iz prvog Diabla u novom engineu Diabla 3. U opisu eventa kažu i “držite oči otvorene i možda naletite na neke poznate predmete”, pa pretpostavljamo da su sakrili neke vrijedne iteme tamo.

Hearthstone i HotS dobili su nove brawlove s nekim finesama Diablo tematike, u WoW-u se događaju neke čudne stvari oko Sanctuaryja, a u Overwatchu imate nove Diablo sprejeve i ikonu igrača s likom samog Diabla. Za više detalja provjerite službeni blog post na Battlenetu.

Komentari (2)

  • SonOfOsiris

    29.12.2016 - 11:41

    Uff jedva čekam

  • funky0308

    29.12.2016 - 13:17

    Sinoc smo lega i ja igrali Diabla i nisam nista vidio, valjda je kasnije ubaceno. Mora se provjeriti pod hitno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?