HCL.HR

Diabolic Servers gasi game i voice servere

ToxarE 12.04.2013.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Jedina tvrtka u Hrvatskoj kod koje ste mogli zakupiti službeno licencirane servere za igre velikog EA-a, prestaje s pružanjem usluga hostinga game i voice servera početkom svibnja.

Jučer kasno navečer ekipa iz Diabolic Serversa proslijedila nam je putem e-maila tužnu obavijest koja kaže da prestaju s pružanjem usluga hostinga game i voice servera točno 1. svibnja.

“Nakon navedenog datuma sve Vaše aktivne usluge će biti ugašene, ukoliko ste vlasnik usluge koja ističe nakon 1.5.2013 molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] kako bi izvršili povrat novčanih sredstava za vremenski period od 1.5.2013 do datuma isteka aktivnih usluga.”, stoji između ostalog u e-mailu koji smo zaprimili.

Diabolic ćemo pamtiti prije svega po kvalitetnoj i profesionalno usluzi kakva je prije njih osjetno nedostajala na domaćem tržištu. Kao gaming organizacija tijekom godina smo ostvarili jedan partnerski odnos s Diabolicom, a kroz našu suradnju s njima ostavili su dojam da pristupaju svojim poslovnim obvezama s razinom profesionalnosti za stepenicu višom od bilo kakve konkurencije.

Možda najbolji dokaz toga je činjenica da će Diabolic otići u povijest kao prva tvrtka s naših prostora koja je postala pouzdani partner velikog i izbirljivog Electronic Arsta te je tako ekskluzivno nudila službene servere za igre poput Battlefielda 3, Medal of Honor: Warfightera i Crysisa 3, da navedemo samo neke.

Komentari (6)

  • MaliMicek

    12.04.2013 - 10:34

    A s uslugama prestaju jer ?

  • Mamut Marko

    12.04.2013 - 10:39

    jer iz mjeseca u mjesec bilježe sve veće i veće prihode, pa su odlučili prestat zarađivat 🙂

    • KasperskyKasa

      @Mamut Marko, 12.04.2013 - 10:49

      hahaha

    • Infidel72

      @Mamut Marko, 12.04.2013 - 13:34

      Bas si me nasmijao svaka cast uljepsao si mi dan zivio

  • Mojsije

    12.04.2013 - 23:18

    valja se sjetit i kad su nam namjestili server za hcl.hr kad smo u jednoj od faza rasta samog site-a prezvakali jos jednu kantu u ne sjecam se vise kojoj hosting firmi…

    server je bio dignut i spreman za prijelaz u roku 8-12 sati nakon sto smo ih pitali i objasnili sto nam je problem…

    sretno momci…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?