HCL.HR

“Digital Arts Expo Powered By Nordeus” na ovogodišnjem Mikser Festivalu

PR 23.05.2017.   •   0 komentara


Saznajte na čemu rade najprestižnije gaming i VFX tvrtke, a usput se prijavite i za neke od brojnih radionica, predavanja, ili ugrabite nekoliko minuta s predstavnicima studija kako biste provjerili imate li ono što je potrebno za sljedeću hit igru ili film!

Digital Arts Expo - HR

Deveto izdanje Mikser Festivala, najvećeg regionalnog festivala kreativnosti, održat će se od 25. do 28. svibnja u Beogradu, pod autobiografskim sloganom “MIGRACIJE “. Omiljena lokacija publike Mikser festivala ove godine će pored velikog broja vrhunskih imena iz oblasti arhitekture, urbanog razvoja i planiranja, umjetnike i glazbenike iz regije i svijeta, ovog puta ugostiti i neke od najkreativnijih tvrtki iz oblasti gaminga, VFX-a i IT edukacije u posebnom silosu pod nazivom Digital Arts Expo Powered By Nordeus.

“Velika koncentracija kreativnosti i publike koja je željna novih iskustava, na jednom mjestu, je nešto što ne viđamo tako često, a to je specifično za Mikser Festival. To je vrlo plodno tlo za razmjenu znanja, ideja i jačanje digitalne kreativne zajednice. Kroz spajanje kreativnih studija i pojedinaca u ovako jedinstvenom okruženju stimuliramo kreiranje novih projekata i jačanje postojećih kroz mogućnost zapošljavanja u nekom od studija “, izjavio je Daryl Clewlow, Head of Art u tvrtki Nordeus.

Pored Nordeusa, koji je inicijator i pokrovitelj Digital Arts Expoa, na festivalu će biti prisutne i sljedeće tvrtke: 3Lateral, Bunker VFX, Cofa Games, Crater Studio, Fried, Mad Head Games, Take One, Nova Iskra, Qube 3D i Startit.

U okviru Digital Arts Expo silosa posjetitelji će imati priliku ne samo vidjeti neke od projekata na kojima su radile spomenute tvrtke, već i upoznati developere i umjetnike koji su radili na hitovima poput Witcher 3, Plants vs. Zombies, The Other Guys, Awakening Of Heroes, Grand Theft Auto V, Top Eleven i mnoge druge.

Raspored svih predavanja, panela i radionica, s detaljnim pregledom tema i predavača, možete naći na sljedećem linku.

Kako biste se prijavili za radionice, predavanja i sastanke sa HR predstavnicima tvrtki molimo posjetite sljedeći link i popunite podatke. Broj mjesta za određene radionice je ograničen.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?