HCL.HR

Dijele se ključevi za Forsaken World

Igor Belan 03.10.2010.   •   1 komentara


MMO Base ponovno dijeli beta ključeve! Ovaj put ugrabili su čak 2000 ključeva za prvu fazu zatvorene bete igre Forsaken World.

Ekipa sa našeg MMO Base portala ponovno je ugrabila hrpu beta ključeva za jednu MMO igru. Ovaj put dijele se ključevi za Forsaken World, fantasy MMORPG igru koja igraču na izbor nudi pet rasa (Kindred, Dwarves, Humans, Elves, Stonemen), najavljenih osam klasa (Warrior, Protector, Assassin, Marksman, Mage, Priest, Vampire, Bard) te na desetke različitih profesija. Kao i u svakom MMORPG-u i ovdje ćete biti ponosni vlasnici različitih petova i mountova koji će biti dostupni na manjim levelima.

Možda se sjećate da su momci sa MMO Basea prije kojih dva mjeseca već dijelili ključeve za ovu igru, no kako su ih tada dobili “samo” 200, ubrzo su planuli. Ovaj put nadodali su još jednu nulu na broj ključeva – sada ih imaju 2000! A to je zasigurno dovoljno za sve zainteresirane MMO gamere. Ne gubite vrijeme, pohitajte na MMO Base i uzmite svoj ključ koji vam osigurava ulaz u prvu fazu zatvorene bete Forsaken Worlda. Beta kreće 27. listopada, a ako bude kakvih promjena čitati ćete o njima na HCL-u i MMO Base portalu.

MMO BASE: Forsaken World – 2000 beta ključeva!

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?