HCL.HR

Dijelimo 147 000 golda u ovotjednim WoT kupovima, prijavite se!

Igor Belan 09.09.2015.   •   0 komentara


Otvorene su prijave za sve zainteresirane tenkiste iz regije, a u ovotjednim 3 na 3 i 7 na 7 kupovima imate priliku osvojiti svoj dio sada još većeg nagradnog fonda od 147 000 golda!

Kao što znate, svakog tjedna organiziramo po dva World of Tanks kupa putem ESL-a za ekipe koje spadaju u Adria regiju. Radimo to već mjesecima i drago nam je vidjeti da nam se iz tjedna u tjedan na kupovima pridružuju nove ekipe iz regije. Znamo da te nove ekipe treba i propisno nagraditi virtualnim zlatom, pa smo poradi čak 35 prijava na prošli Big Guns kup (7 na 7 tjedno natjecanje) uspjeli povisiti ukupni nagradni fond na čak 147 000 golda!

To je zbrojen nagradni fond za sljedeći Big Guns kup za sedmeročlane timove te tradicionalni Adria Open za manje, tročlane timove.

Novi Adria Open 3 na 3 kup igra se već ovog petka, 11.09. s početkom u 19 sati, a prijaviti se možete klikom ovdje. Tamo ćete vidjeti i kako će se nagradni fond u iznosu od ukupno 33 000 golda podijeliti sve do 16. mjesta.

Nešto veći Big Guns kup rezerviran je za subotu, 12.09. u 17 sati. Prijave za taj kup otvorene su sve do dana održavanja istoga – samo kliknite ovdje i pratite upute za ‘Sign up’ s desne strane. Ukupni nagradni fond za taj kup je čak 98 000 golda, a svoj dio također će dobiti timovi sve do 16. mjesta.

Ekipa Osvetnici osvojili su prošli Adria Open, dok je Elite Squad osvojio Big Guns Cup. Kako će proći ovotjedni kupovi moći ćete popratiti kroz live stream na ovom Twitch kanalu. ako imate kakva pitanja obratite nam se slobodno ispod u komentarima ili kroz World of Tanks podforum na našem forumu.

Prijavite se, zabavite i napunite garažu zlatom – GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?