HCL.HR

Dijelimo karte za All Work All Play esports show u Cineplexxu

Igor Belan 18.07.2015.   •   0 komentara


Cineplexx kina uživo će prenositi esports dokumentarac koji odlazi iza kulisa Intel Extreme Mastersa i popratno natjecanje nekih od najboljih igrača, a mi imamo pet karata s vašim imenom.

Na golemom platnu Cineplexx kina 28. srpnja u 20 sati moći ćete premijerno pogledati zanimljivi dokumentarac koji odlazi iza kulisa esports događaja s najduljom tradicijom na svijetu – Intel Extreme Mastersa. Za neupoznate, to je serija esports turnira s natjecanjima u Europi, Aziji te Sjevernoj i Južnoj Americi koju je pokrenuo ESL (čiji smo mi partneri za ovu našu regiju, just sayin’)

Dokumentarni film punog naziva All work all play: The Pursuit of eSports Glory LIVE između ostalih potpisuju producentica Christine O’Mally i snimatelj Patrick Creadon, a u 90 minuta trajanja prikazati će vam najbolje igrača i poznate osobe iz svijeta esportsa pružajući novi pogled na sve popularnija i unosnija natjecanja u videoigrama.

Nakon premijere dokumentarca uslijedit će svečani esports spektakl uživo koji će se prenositi u kina diljem svijeta izravno iz ESL-ovih studija u SAD-u i Njemačkoj, a koji će uključivati igre s najboljim igračima, gostovanja slavnih osoba iz svijeta esportsa, postavljanje pitanja pred publikom u studiju te druge ekskluzivne sadržaje osmišljene za ljubitelje videoigara.

Ulaznice su već u prodaji online i na blagajnama kina Cineplexx Centar Kaptol i City Center one Split.

No, znate što? Neki od vas mogu biti dio toga potpuno besplatno! Cineplexx nam je poslao pet karata za dvije osobe koje ćemo vam podijeliti na našoj Facebook stranici (koja je upravo prešla 70 000 fanova, bravo mi!). Sve što ćete morati napraviti je udariti lajk na objavu ove vijesti na toj Facebook stranici za svoju šansu da osvojite jednu kartu (koja vrijedi za dvije osobe).

Današnjom objavom na Facebooku ćemo podijeliti prve dvije karte, a sutra ćemo podijeliti preostale tri. Dakle, pratite naš Fejs, čekajte da objavimo status vezan za ovu podjelu i udarite jedan lajkić. Može? GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?