HCL.HR

Dijelimo Survarium majice s potpisom developera

Igor Belan 17.03.2015.   •   5 komentara


Osvojite jednu od tri prekrasne Survarium majice – čisti pamuk, otporne na apokalipsu i s potpisima developera! Sve što trebate učiniti je odgovoriti na dva jednostavna pitanja.

Nedavno smo vam podijelili 1000 posebnih kodova za Survarium, novi post-apokaliptični FPS tvoraca S.T.A.L.K.E.R.-a koji je trenutno u fazi otvorenog beta testiranja (što znači da ga možete besplatno skinuti ovdje).

Tada smo vam također dali šansu da osvojite tri jedinstvene Survarium majice s potpisima developera, a sve što ste morali učiniti je odgovoriti na tri pitanja o poznavanju lokacija unutar igre.

Budući da su ti kodovi koje smo dijelili više ciljali na postojeće igrače nego na one potpuno nove, računali smo da će biti mnogo onih koji će bez problema znati odgovoriti na pitanja, no čini se da smo bili u krivu.

Budući da smo tada dobili premalo točnih odgovora, ponavljamo ovaj mali nagradni natječaj za tri Survarium majice. Ovaj put pitamo vas samo dva jednostavnija pitanja, a čak i da ne želite isprobati zanimljivu novu igru potpuno besplatno, odgovor možete pronaći kroz jedan od onih modernih “pretraživača interneta”.

Dakle, za svoju šansu da osvojite jednu majicu, pokažite nam da ste proučili svijet Survariuma (ili dobro googlate) i odgovorite na ova pitanja:

1. Koja lokacija uopće nema anomalija?
2. Na koje dvije lokacije možete vidjeti tenkove?

Svoje odgovore nam pošaljite na [email protected] s naslovom “Survarium majica”. Tri sretna pobjednika s točnim odgovorima izabrat ćemo nasumično 24.03., a kontaktirat ćemo ih putem e-maila s kojeg su se javili.

Dogovoreno? GLHF!

Komentari (5)

  • Ementaler

    17.03.2015 - 19:11

    Netko je upravo ovdje u komentarima napisao odgovore na pitanja. Ne znam zašto bi to netko napravio, ali ajde nemojte to radit – pošaljite odgovore na mail kako gore i piše 😉

    • kuky90

      @Ementaler, 17.03.2015 - 19:21

      haha. Jel barem napisao točne?

    • Ementaler

      @Ementaler, 17.03.2015 - 20:50

      Ma ni ne sjećam se više, mislim da je 🙂

  • ElectricityBoy

    17.03.2015 - 21:19

    Prvi put u životu da sam se zainteresirao za nagradnu igru i odlučio da potražim odgovore na pitanja. Valjda bude neke koristi. 🙂

    A i ako ne bude, zahvale zajednici za organizovanje ovoga. 🙂

  • goldfinger

    18.03.2015 - 14:31

    Sudjelovao,i nadam se najboljem….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?