HCL.HR

Diktatorski režim nastavlja se uz Tropico 5

ToxarE 16.08.2013.   •   2 komentara


Strateški serijal Tropico doživjet će još jedan nastavak u kojemu će ovoga puta naglasak biti na dijeljenju i nasljeđivanju diktatorskih ovlasti El Presidentea.

Izdavačka kuća Kalypso Media objavila je kako bugarski tim Haemimont Studios radi na još jednom nastavku Tropico serijala. Tropico 5 u pripremi je za PC, Mac, Linux te X360 platforme, zasad bez zacrtanog datuma izlaska, ali u okviru iduće godine. Igra će nas ponovno staviti u ulogu karizmatičnog diktatora El Presidentea koji svoj otok mora držati pod kontrolom kroz razne ere i događanja poput kolonizacije, svjetskih ratova, velike depresije i hladnog rata.

Peti po redu Tropico predstavit će sustav dinastija s kojim ćemo na važne pozicije i funkcije na otoku stavljati nama pogodne ljude s kojima smo u srodstvu. Dakle, ono u čemu smo mi Hrvati najbolji. Najveći novitet je uvođenje kooperativnog ili kompetitivnog multiplayera, po prvi puta u serijalu. Igraći će tako moći graditi gradove na istoj mapi, a hoće li multiplayer biti kooperativan ili kompetitivan odlučit će igrači koji mogu surađivati ili raditi na uništenju jedni drugih.

Komentari (2)

  • Black op

    16.08.2013 - 12:24

    Kako se city construct naslov moze igrati na konzoli? O_O Volio bih kada bi se radnja desavala u sadasnjosti.

    • kangarooster

      @Black op, 17.08.2013 - 11:35

      Isto kako i FPS. Očajno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?