HCL.HR

Direktor Beyond Good & Evila 2 pokazao novi izgled Jade

ToxarE 15.04.2014.   •   4 komentara


U livestreamu Ubisoft Montpelliera, Michel Ancel pokazao je artwork glavne protagonistice Jade te ukazao na to kako bi Beyond Good & Evil 2 mogao biti sljedeća igra studija.

Michel Ancel, kreator Raymana te direktor razvoja Beyond Good & Evila 2, o kojem nismo stoljećima ništa čuli, prikazao je novi izgled igrinog glavnog lika, Jade. Navedeni artwork zapravo je prikazan prethodnog mjeseca tijekom Twitch livestreama, gdje su Ancel i ostatak Ubisoft Montpellier ekipe igrali recentnu PS4 verziju Rayman Legendsa te odgovarali na pitanja fanova.

Naravno, nakon nekog vremena kao tema je isplivao i trenutni status igre Beyond Good & Evil 2, na što je Ancel odgovorio: “Rad na Rayman Legendsu bio je lijepi odmor. Sada ćemo raditi ozbiljne igre, čovječe. A Beyond Good & Evil 2 bi mogao biti dobar kandidat za ozbiljnu igru.” Malo kasnije, Ancel je otrčao i pred kameru donio novi artwork koji prikazuje Jade, a podsjeća na njen lik u traileru iz 2008. godine, što je bio jedini put kada smo je zapravo i imali priliku vidjeti.

Fanovi se već neko vrijeme šale kako je riječ o jednom od onih mega-očekivanih naslova za koje nismo potpuno sigurni da će ikada uopće ugledati svijetlo dana, poput Half Lifea 3 ili The Last Guardiana, no mi se nakon ove izjave te artworka nadamo kako bismo nešto više informacija te materijala mogli dobiti već na ovogodišnjem E3-u.

Pogledajte dio livestreama posvećen Beyond Good & Evilu 2 – na 2:08 Ancel prikazuje Jade artwork, a na 1:30 Ubisoftov skladatelj Christophe Héral pjeva igrinu temu.

Komentari (4)

  • olio

    16.04.2014 - 10:59

    OMG! BG&E jedna od best igara, jedva čekam

  • Ing3n

    16.04.2014 - 11:04

    Konačno nešto o BG&E serijalu! jedva čekam!

  • goldfinger

    16.04.2014 - 16:07

    Odlična vijest!

  • Crolossus

    16.04.2014 - 18:44

    Jedna od najdražih igara! Ajme, jedva čekam novosti i nadam se da će ih uskoro i biti! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?