HCL.HR

Dirt Rally vrlo vjerojatno neće podržavati modove

Stjepan Fikter 22.07.2015.   •   0 komentara


Iako modovi nisu u potpunosti odbačeni, brojni problemi s različitim licencama su razlog zašto modifikacije trenutačno nisu u planu developera.

Dirt Rally je prije tri mjeseca stigao neočekivano u Early Access i bome nas je pozitivno iznenadio, kao što i možete vidjeti u priloženom videu gdje Igor pokazuje svoje rally vještine.

Kako se radi trenutačno o PC-ekskluzivnom naslovu, bilo je samo pitanje vremena kada će igrači pitati i za mogućnosti kreiranja modifikacija za igru.

Upravo oko ove teme oglasio se Lee Williams, Codemastersov community manager na što kaže: “Ne možemo dopustiti ljudima da modiraju automobile zbog licenci. Čak i naljepnice na službenim automobilima mogu biti uzrok problema s licenciranjem. Postoji nešto što bi se moglo učiniti, ali izgleda da svaki puta kada vidimo način za ubacivanje podrške za modove, naletimo na pravne razloge zašto ih ne možemo podržati.”

S ovime je gotovo sigurno da nećemo vidjeti automobile kreirane od strane rally igrača, no na pitanje o alatu za kreiranje novih staza, Williams kaže: “Nije isključeno, ali ne mogu ništa obećati.”

Dirt Rally i dalje nema točan datum kada će napustiti Early Access, no sve dosadašnje nadogradnje s kojima su stigli novi automobili i staze stižu kako je bilo najavljeno. Inače, naš forumski moderator Cole i najveći fan simulacija utrkivanja na planeti se kune da je Dirt Rally najbolja stvar koja se racing žanru dogodila u posljednjih par godina – čak će vam možda i nešto na tu temu napisati ovih dana.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?