HCL.HR

DiRT Showdown trailer je previše kul

Igor Belan 15.05.2012.   •   3 komentara


Codemasters je zaposlio onog tipa koji daje glas za svaku američku reklamu koja cilja na tinejdžere i smontirao novi trailer za DiRT Showdown.

Kad smo ga isprobali prije 20-ak dana, DiRT Showdownu u našoj najavi zamjerili smo samo to što djeluje “prekul”. Ako tada niste shvatili što smo time htjeli reći, Codemaster je smontirao novi trailer koji demonstrira upravo tu “prekulnost”. Demonstracija počinje na 0:32 – čim onaj tip s reklama-glasom počne pričati. Naravno, prava poanta trailera ispod je prikaz Showdown Toura i svih njegovih adrenalinom nabijenih eventova.

Za više informacija o igri iz prve ruke pročitajte našu najavu, a ukoliko ga i sami želite isprobati, ovaj spin-off DiRT serijala dostupan je u demo verziji.

Komentari (3)

  • apach

    16.05.2012 - 00:23

    Sigurno ce ova balavurdija na PC-u i za ovo rec da je los port sa konzola :))))

    • CrashZer0

      @apach, 16.05.2012 - 08:58

      ok, frajeru, dal te baš posvuda mora biti s tim exploitanjem fore izrugivanja "konzola port" ekipe? ajde, dokazao si svoju poantu, ljudi puno prigovoaraju jer se žele praviti pametni.

  • dvuk

    16.05.2012 - 10:21

    Apach ovo je teaser a ti si kao pametan, joj sto volim kad uvijek ima pametan pa vidi jel je port, koji je engine i kakva je fizika pokreta a sve iz cinematic trailera…. dirt nikad nece bit port, a i da bude radit ce sigurno odlicno na pc-u a portovi nisu rijetki i nepoznati za pc gaming. al da se razumijes u ista nebi nikad to spomenio pokraj dirta…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?