HCL.HR

Dirty Bomb igramo u open beti od sljedećeg tjedna

Stjepan Fikter 29.05.2015.   •   4 komentara


Od drugog lipnja, za igranje Dirty Bomba više neće biti potrebno imati beta ključ budući da igra prelazi u otvoreno beta testiranje.

Pristup postapokaliptičnom Londonu u Dirty Bombu bit će dostupan svima od drugog lipnja. Developer Splash Damage kaže da svi zainteresirani za timsku suradnju u ovom free-2-play naslovu više neće trebati imati ključ da bi mogli zapucati, nego će biti potrebno samo preuzeti igru putem Steama i krenuti s igranjem.

Za one koji su zaboravili, Dirty Bomb je brzi timski shooter u kojemu vještina igrača igra značajnu ulogu budući da je fokus stavljen na kompetitivno igranje i timsku suradnju. Više o igri, dostupnim klasama i drugim stvarima, možete saznati putem novog videa.

Komentari (4)

  • GizdaviApolon

    29.05.2015 - 21:07

    Ovo je brink i igrica izgleda dosadno

    • Ementaler

      @GizdaviApolon, 29.05.2015 - 21:49

      Ovo ti je Dirty Bomb.

    • GizdaviApolon

      @GizdaviApolon, 30.05.2015 - 08:23

      Hahaha a znam htio sam reci da je igrica veoma veoma slicna brink

    • njezic

      @GizdaviApolon, 03.06.2015 - 06:56

      Ako je ovo dosadno šta onda nije? Igram tu igru već dvije godine i izuzetno je dinamična, brza, zahtjevna i zanimljiva timska objektna FPS igra. Ima elemente Brinka. ali se i dosta razlikuje (zasad nema parkour elemenata tj. smart kretanja) i drugačije su stvari riješene (nema strogih klasa – npr. svatko može oživiti suborca) i drugačiji je način komunikacije između članova tima (npr. predaja zdravlja – healta, municije – ammo). Jasno to je za specifičan krug ljudi koji voli tako bazirane igre tipa Brink koji je uveo dosta novosti i s vremenom stekao poveću bazu igrača koij i danas igraju svakodnevno, a DB im dobro dođe kao osvježenje i dobar mix svega i svačega… 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?