HCL.HR

Dirty Bomb ušao u zatvorenu alphu

Stjepan Fikter 31.01.2013.   •   1 komentara


Ulaskom u zatvorenu alphu, Dirty Bomb dobio je novi gameplay video koji će uz prikaz napucavanja pokazati sustav za praćenje telemetrije i analize nazvan Echo.

Splash Damage, studio poznat po FPS naslovima poput Enemy Territorya i Brinka, objavio je da od danas počinje zatvorena alpha za njihov novi multiplayer FPS Dirty Bomb. Ako ste ušli u Founder’s Club onda biste trebali dobiti mail u kojem će se nalaziti alpha ključ. Povodom ove objave, developer je izbacio i novi video u kojem se može vidjeti kako izgleda pre-alpha gameplay i što je točno Echo. Riječ je o novoj tehnologiji koja će developerima pomoći prikupiti, vizualizirati i analizirati podatke iz svakog odigranog meča, bilo gdje u svijetu, a sve s ciljem boljeg uvida u potrebu za balansiranjem određenih aspekata igre. Developeri tako obećavaju pružiti maksimalno optimizirano i balansirano iskustvo u Dirty Bombu.

Tehnologiju Echo razvija Fireteam, sestrinska kompanija Splash Damagea, a Dave Johnston, koji je dizajner legendarne Counter Strike mape de_dust, vođa je projekta.

Komentari (1)

  • Shazaam

    31.01.2013 - 09:50

    Veoma zanimljiv koncept.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?