HCL.HR

Disney napustio Star Wars 1313 trademark

ToxarE 19.01.2014.   •   10 komentara


Disney je prije Božića odbio produžiti trademark za Star Wars 1313 i na taj način ubio posljednju nadu entuzijastičnih gamera kako će zaigrati igru unatoč gašenju LucasArtsa.

Tužna vijest za sve vječno optimistične gamere koji su se nadali da bi ipak jednog dana mogli zaigrati Star Wars 1313 – trademark za igru je istekao i čini se kako ga Disney nema namjeru obnoviti. Naime, nakon što je Disney ugasio čitav LucasArts, doznali smo kako je Electronic Arts dobio ekskluzivno pravo izrade Star Wars igara, a ako ni to nije bilo dovoljno – Disney je prije Božića propustio obnoviti trademark ovog naslova i na taj način ubio i posljednju nadu kako ćemo ikad vidjeti igru na policama.

Ured za patente te zaštitne znakove SAD-a navodi kako je Star Wars 1313 napušten jer zahtjev za produženjem trademarka nije ispunjen na vrijeme. EA je prošlog lipnja najavio novi Battlefront nastavak, a već imaju pune ruke posla sa Star Wars: The Old Republicom pa nije teško zaključiti očigledno – kako im treća Star Wars igra nije u planu.

Što je zapravo šteta, jer je u materijalima koje smo vidjeli igra izgledala više nego solidno, a u centru pozornosti je bio svima omiljeni lovac na glave – Boba Fett.

Komentari (10)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?